GEDİZ KAVŞAĞI'NDA KAZA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2017 - 12:25, Güncelleme: 30.03.2017 - 12:25
 

GEDİZ KAVŞAĞI'NDA KAZA

Kırmızı ışıkta geçen sürücü kazaya neden oldu. Gediz kavşağında iki aracın karıştığı kazada 1 ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Araçta sıkışan yaralıları, itfaiye ve 112 ekipleri yardımı ile güçlükle çıkarılarak hastane ortamına taşındı. hurdaya dönen araçlar çekici yardımı ile kaldırılarak yol trafiğe açıldı.
Akhisar istikametinden gelerek yan yoldan şehir merkezi istikametine dönmekte olan O.A yönetimindeki 06 AP 5669 plakalı araçla kırmızı ışıklardan geçmeye kalkınca, Akhisar yönünden gelen Y.B yönetimindeki 16 KEM 28 plakalı aracın yandan çarpmasıyla kaza meydana geldi. İki araçlı kazada 1 ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Araçta sıkışanları İtfaiye ve 112 ekipleri çıkardı Olay yerine gelen İtfaiye AKS ekipleri ile 112 ekipleri araç içerisinde sıkışan sürücü ve yolcuyu; araç kapıları kesilerek güçlükle çıkardı. Kaza yerinde bulunan görgü tanıkları verdikleri bilgide; yan yoldan Şehir merkezine dönmekte olan O.A yönetimindeki 06 AP 5669 plakalı araçla bir anda kırmızı ışıkta geçmeye çalıştı. Bu arada Akhisar yönünden gelen ve yeşil ışıkta geçmekte olan Y.B yönetimindeki 16 KEM 28 plakalı araç yandan çarptı. Kaza sırasında bir araç yoldan çıkarak sinyalizasyon ışıklarına çarptı bu arada sürücü ve yanında bulunan araçta sıkıştı, iki araçta da 1 ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı, şükür can kaybı yok dediler. Kaza yerinde yaralılar 112 ambulans ekipleri ile hastanelere kaldırıldı. Yaralıların kaldırılması ardından hurdaya dönen araçlar çekicilerle olay malinden kaldırıldıktan sonra yol normal trafiğe açıldı. kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kırmızı ışıkta geçen sürücü kazaya neden oldu. Gediz kavşağında iki aracın karıştığı kazada 1 ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Araçta sıkışan yaralıları, itfaiye ve 112 ekipleri yardımı ile güçlükle çıkarılarak hastane ortamına taşındı. hurdaya dönen araçlar çekici yardımı ile kaldırılarak yol trafiğe açıldı.

Akhisar istikametinden gelerek yan yoldan şehir merkezi istikametine dönmekte olan O.A yönetimindeki 06 AP 5669 plakalı araçla kırmızı ışıklardan geçmeye kalkınca, Akhisar yönünden gelen Y.B yönetimindeki 16 KEM 28 plakalı aracın yandan çarpmasıyla kaza meydana geldi. İki araçlı kazada 1 ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Araçta sıkışanları İtfaiye ve 112 ekipleri çıkardı

Olay yerine gelen İtfaiye AKS ekipleri ile 112 ekipleri araç içerisinde sıkışan sürücü ve yolcuyu; araç kapıları kesilerek güçlükle çıkardı. Kaza yerinde bulunan görgü tanıkları verdikleri bilgide; yan yoldan Şehir merkezine dönmekte olan O.A yönetimindeki 06 AP 5669 plakalı araçla bir anda kırmızı ışıkta geçmeye çalıştı. Bu arada Akhisar yönünden gelen ve yeşil ışıkta geçmekte olan Y.B yönetimindeki 16 KEM 28 plakalı araç yandan çarptı. Kaza sırasında bir araç yoldan çıkarak sinyalizasyon ışıklarına çarptı bu arada sürücü ve yanında bulunan araçta sıkıştı, iki araçta da 1 ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı, şükür can kaybı yok dediler.

Kaza yerinde yaralılar 112 ambulans ekipleri ile hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların kaldırılması ardından hurdaya dönen araçlar çekicilerle olay malinden kaldırıldıktan sonra yol normal trafiğe açıldı. kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.