Geleneksel Aşure Ve Pilav Günü Yapıldı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2021 - 11:50, Güncelleme: 20.09.2021 - 11:50
 

Geleneksel Aşure Ve Pilav Günü Yapıldı

Manisa’nın tanınmış iş insanlarından Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’nın düzenlediği geleneksel pilav ve aşure etkinliği büyük ilgi gördü.
Manisa Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan Ofis Home Üretim Atölyesi önünde düzenlenen hayır yemeğine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın başta olmak üzere kurum il müdürleri, siyasi parti il ve ilçe başkanları, esnaf oda başkanları, iş insanları, müteahhitler, Erdinç Şirketler Grubu’na bağlı şirket temsilcileri ile çarşı ve sanayi esnafı katıldı. Birlik ve beraberlik içerisinde yenilen yemekte, Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök de okuduğu sofra duası ile bereket kattı. YUMRUKAYA, “ÖNÜMÜZDEKİ SENE DAHA BÜYÜK BİR SOFRADA BULUŞACAĞIZ” Pilav ve aşure etkinliğine katılan herkese teşekkürlerini ileten Yumrukaya, “Çok acele verilen bir karar dolayısıyla çoğu dostlarımız Manisa dışında oldukları için aramızda olamadı. Önümüzdeki sene bu planlamayı daha önce yaparak, tüm sevdiklerimiz ve ticaret arkadaşlarımızla beraber daha büyük sofrada buluşacak olmamamızın heyecanını şimdiden yaşıyorum.” dedi. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÇELİK EKİBİYLE KATILDI Yemeğe ekibiyle katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Erdinç abimiz bizim için çok kıymetlidir. Kendisinin gerçekleştirdiği her etkinliğe katılmaya çalışıyoruz. Bugün burada Erdinç Şirketler Grubu ailesiyle olmaktan çok mutluyum. Allah kabul etsin” şeklinde konuştu. TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI AKIN YEMEĞİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLEDİ Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da burada yaptığı açıklamada, “Manisa ve Turgutlu ayrımı yapmadan davet edildiğimiz etkinliklere katılıyoruz. Şimdi de Erdinç abimizin kurmuş olduğu bu güzel sofrada Manisalı dostlarımızla buluştuk. Verilen yemeğin, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
Manisa’nın tanınmış iş insanlarından Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’nın düzenlediği geleneksel pilav ve aşure etkinliği büyük ilgi gördü.

Manisa Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan Ofis Home Üretim Atölyesi önünde düzenlenen hayır yemeğine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın başta olmak üzere kurum il müdürleri, siyasi parti il ve ilçe başkanları, esnaf oda başkanları, iş insanları, müteahhitler, Erdinç Şirketler Grubu’na bağlı şirket temsilcileri ile çarşı ve sanayi esnafı katıldı. Birlik ve beraberlik içerisinde yenilen yemekte, Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök de okuduğu sofra duası ile bereket kattı.

YUMRUKAYA, “ÖNÜMÜZDEKİ SENE DAHA BÜYÜK BİR SOFRADA BULUŞACAĞIZ”
Pilav ve aşure etkinliğine katılan herkese teşekkürlerini ileten Yumrukaya, “Çok acele verilen bir karar dolayısıyla çoğu dostlarımız Manisa dışında oldukları için aramızda olamadı. Önümüzdeki sene bu planlamayı daha önce yaparak, tüm sevdiklerimiz ve ticaret arkadaşlarımızla beraber daha büyük sofrada buluşacak olmamamızın heyecanını şimdiden yaşıyorum.” dedi.
ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÇELİK EKİBİYLE KATILDI
Yemeğe ekibiyle katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Erdinç abimiz bizim için çok kıymetlidir. Kendisinin gerçekleştirdiği her etkinliğe katılmaya çalışıyoruz. Bugün burada Erdinç Şirketler Grubu ailesiyle olmaktan çok mutluyum. Allah kabul etsin” şeklinde konuştu.
TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI AKIN YEMEĞİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLEDİ
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da burada yaptığı açıklamada, “Manisa ve Turgutlu ayrımı yapmadan davet edildiğimiz etkinliklere katılıyoruz. Şimdi de Erdinç abimizin kurmuş olduğu bu güzel sofrada Manisalı dostlarımızla buluştuk. Verilen yemeğin, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.