Genel Müdür Aslay’dan, İl Tarım ve Orman Müdürü Öztürk’e Ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2021 - 16:12, Güncelleme: 18.02.2021 - 16:12
 

Genel Müdür Aslay’dan, İl Tarım ve Orman Müdürü Öztürk’e Ziyaret

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyarette il genelinde yürütülen çalışmalar ve hizmetler hakkında istişarelerde bulunuldu.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk’e ziyarette bulundu. Ziyarette Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de yer aldı. Görüşmede Manisa genelinde yürütülen çalışmalar ve hizmetler hakkında istişarelerde bulunularak, tarımsal sulama noktasında fikir alış verişi yapıldı. Daha yaşanılabilir bir Manisa için çalışılıyor MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, il genelinde önemli yatırımlara ve projelere imza attıklarını belirterek, “Daha yaşanılabilir bir Manisa için tüm kurum ve kuruluşlar ile görüşerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk’ü de ziyaret ederek hem kuraklık noktasında su kaynaklarının mevcut durumunu hem de ortak paydadaki projelerimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk” dedi.
MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyarette il genelinde yürütülen çalışmalar ve hizmetler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk’e ziyarette bulundu. Ziyarette Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de yer aldı. Görüşmede Manisa genelinde yürütülen çalışmalar ve hizmetler hakkında istişarelerde bulunularak, tarımsal sulama noktasında fikir alış verişi yapıldı.

Daha yaşanılabilir bir Manisa için çalışılıyor

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, il genelinde önemli yatırımlara ve projelere imza attıklarını belirterek, “Daha yaşanılabilir bir Manisa için tüm kurum ve kuruluşlar ile görüşerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk’ü de ziyaret ederek hem kuraklık noktasında su kaynaklarının mevcut durumunu hem de ortak paydadaki projelerimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.