GLOBAL FABRiKA SATIŞ MAĞAZASI’NA GÖRKEMLi AÇILIŞ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2021 - 14:35, Güncelleme: 30.12.2021 - 14:35
 

GLOBAL FABRiKA SATIŞ MAĞAZASI’NA GÖRKEMLi AÇILIŞ

Manisa’da kuruyemiş, bakliyat, baharat ve şekerleme çeşitlerinin bulunduğu Global Fabrika Satış Mağazası, görkemli bir açılışla Şehzadeler ilçesinde hizmete girdi.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde kuruyemiş, bakliyat, baharat ve şekerleme çeşitlerinin bulunduğu Global Fabrika Satış Mağazası, düzenlenen törenle açıldı. İbrahim Gökçen Bulvarı’nda gerçekleşen açılışa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay,  Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten katıldı. Hatuniye Camii İmam Hatibi Hayrettin Çoban tarafından duaların okunması sonrası açılış kurdelesi kesildi. Mağaza açılışına katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçede açılan her işletmenin ekonomiye katkı sunduğunu söyledi. BAYİLİK SİSTEMİ OLUŞTURULACAK Global Fabrika Satış Mağazası sahibi Hasan Toksöz, İstanbul’da farklı sektörlerde de çalıştıklarını belirterek, “Manisa'da da bu iş yerimizi açtık. Açtığımız iş sektörü Türkiye'de ilgi ve alaka görüyor. Biz bu işe Manisa'da başlamak istedik. Bayilik sistemi oluşturulabilecek şekilde alt yapımızı oluşturduk. Yeni bir mağaza daha açmayı düşünüyoruz. Bunu da İstanbul'da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.
Manisa’da kuruyemiş, bakliyat, baharat ve şekerleme çeşitlerinin bulunduğu Global Fabrika Satış Mağazası, görkemli bir açılışla Şehzadeler ilçesinde hizmete girdi.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde kuruyemiş, bakliyat, baharat ve şekerleme çeşitlerinin bulunduğu Global Fabrika Satış Mağazası, düzenlenen törenle açıldı. İbrahim Gökçen Bulvarı’nda gerçekleşen açılışa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay,  Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten katıldı. Hatuniye Camii İmam Hatibi Hayrettin Çoban tarafından duaların okunması sonrası açılış kurdelesi kesildi. Mağaza açılışına katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçede açılan her işletmenin ekonomiye katkı sunduğunu söyledi.

BAYİLİK SİSTEMİ OLUŞTURULACAK

Global Fabrika Satış Mağazası sahibi Hasan Toksöz, İstanbul’da farklı sektörlerde de çalıştıklarını belirterek, “Manisa'da da bu iş yerimizi açtık. Açtığımız iş sektörü Türkiye'de ilgi ve alaka görüyor. Biz bu işe Manisa'da başlamak istedik. Bayilik sistemi oluşturulabilecek şekilde alt yapımızı oluşturduk. Yeni bir mağaza daha açmayı düşünüyoruz. Bunu da İstanbul'da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.