GÖRKEM SAATÇİLİK PR AJANSINI SEÇTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2017 - 08:15, Güncelleme: 23.11.2017 - 08:15
 

GÖRKEM SAATÇİLİK PR AJANSINI SEÇTİ

Yarım asırlık tarihine birçok başarı ve ödül sığdıran Görkem Saatçilik; 2018 için strateji ve hedeflerini belirledi. Her geçen gün daha iyi hizmet vermek isteyen Manisa’nın en köklü saatçisi;şehrin katma değerini arttırarak, Türkiye genelindeki müşterilerinin de kalbinde yer etmeyi hedefliyor. Görkem Saatçilik; Manisa’nın ilk PR ajansı olan Esoes Medya&PR ve Reklam Ajansı’yla Çözüm ortağı olarak anlaştı.
Yerel saatçi algısını kırarak tüm Türkiye’de tanınmasının yanı sıra, 2017’de Ege Bölgesi’nin en güçlü 3 saatçisinden biri seçilen Görkem Saatçilik CEO’su Sami Akpolat; 2018 hedef ve stratejilerini belirledi. Görkem Saatçilik CEO’su Sami Akpolatyereldeki müşterilerine çok daha inovatifve kaliteli hizmet sunacaklarına vurgu yaparak, ulusal stratejilerini de Türkiye genelinde uygulayacaklarını hatırlattı. “SEKTÖRDE MANİSA’NIN ADINI TÜRKİYE’NİN HER YERİNE DUYURACAĞIZ” Türkiye’nin her yerindeki mevcut ve potansiyel müşterileriyle duygusal bağ kurarak herkesin kalbinde yer edineceklerini hatırlatan  SamiAkpolat, “stratejik olarak güçlü adımlarla ilerlediğimiz takdirde, Manisa’nın adını saat sektörüyle bütünleştirerek, Türkiye’nin her yerine duyurulabileceğiz” dedi. GÖRKEM SAATÇİLİK’TEN MANİSA HALKINA YENİ SÜRPRİZLER Sami Akpolat, geçmişte Manisa Halkı için yapılan hizmetlerin katlanarak artacağını, çok daha fazlapromosyon ve kampanyalarla destekleneceğini ifade etti. Akpolat 2018için Manisa Halkını birçok sürprize de  hazırladıklarını söyledi. SAATÇİLİK SEKTÖRÜNÜN GELİMİNE KATKI SAĞLAYACAK Saatçilik sektörünün gururu olarak anılan Sami Akpolat, ayrıca 2018 yılı içerisinde saate merakı olan kesimler ve öğrenciler için eğitim ve kariyer günlerine katılacak. Bu organizasyonda edindiği bilgileri sektörün gelişmesinde kullanacak olan Sami Akpolat, sektörde kendi geliştirmek isteyenlerle de bilgilerini paylaşacak. Sami Akpolat konuya ilişkin açıklamasında,  “saatçilik sektöründe  Manisa’da en başta kendi ekibim olmak üzere, çok fazla değerli ve meraklı  insanın olduğunu  biliyorum. Bu sektörün artık Manisa’dan Türkiye’ye yayılabilecek altyapıya sahip olduğunu, bu konuda kendilerini geliştirmek isteyenlerin sayısının fazla olduğunu da tespit ettim. Sektörle ilgili yeni gelişmeleri öğrenmek isteyen herkese yardımcı olmaya çalışacağız. Gelen talepleri geri çevirmeyeceğiz. Sektörümüze katkı sağlamayı görevimiz olarak düşünüyoruz” diye konuştu.  
Yarım asırlık tarihine birçok başarı ve ödül sığdıran Görkem Saatçilik; 2018 için strateji ve hedeflerini belirledi. Her geçen gün daha iyi hizmet vermek isteyen Manisa’nın en köklü saatçisi;şehrin katma değerini arttırarak, Türkiye genelindeki müşterilerinin de kalbinde yer etmeyi hedefliyor. Görkem Saatçilik; Manisa’nın ilk PR ajansı olan Esoes Medya&PR ve Reklam Ajansı’yla Çözüm ortağı olarak anlaştı.
Yerel saatçi algısını kırarak tüm Türkiye’de tanınmasının yanı sıra, 2017’de Ege Bölgesi’nin en güçlü 3 saatçisinden biri seçilen Görkem Saatçilik CEO’su Sami Akpolat; 2018 hedef ve stratejilerini belirledi. Görkem Saatçilik CEO’su Sami Akpolatyereldeki müşterilerine çok daha inovatifve kaliteli hizmet sunacaklarına vurgu yaparak, ulusal stratejilerini de Türkiye genelinde uygulayacaklarını hatırlattı.

“SEKTÖRDE MANİSA’NIN ADINI TÜRKİYE’NİN HER YERİNE DUYURACAĞIZ”
Türkiye’nin her yerindeki mevcut ve potansiyel müşterileriyle duygusal bağ kurarak herkesin kalbinde yer edineceklerini hatırlatan  SamiAkpolat, “stratejik olarak güçlü adımlarla ilerlediğimiz takdirde, Manisa’nın adını saat sektörüyle bütünleştirerek, Türkiye’nin her yerine duyurulabileceğiz” dedi.

GÖRKEM SAATÇİLİK’TEN MANİSA HALKINA YENİ SÜRPRİZLER
Sami Akpolat, geçmişte Manisa Halkı için yapılan hizmetlerin katlanarak artacağını, çok daha fazlapromosyon ve kampanyalarla destekleneceğini ifade etti. Akpolat 2018için Manisa Halkını birçok sürprize de  hazırladıklarını söyledi.

SAATÇİLİK SEKTÖRÜNÜN GELİMİNE KATKI SAĞLAYACAK
Saatçilik sektörünün gururu olarak anılan Sami Akpolat, ayrıca 2018 yılı içerisinde saate merakı olan kesimler ve öğrenciler için eğitim ve kariyer günlerine katılacak. Bu organizasyonda edindiği bilgileri sektörün gelişmesinde kullanacak olan Sami Akpolat, sektörde kendi geliştirmek isteyenlerle de bilgilerini paylaşacak. Sami Akpolat konuya ilişkin açıklamasında,  “saatçilik sektöründe  Manisa’da en başta kendi ekibim olmak üzere, çok fazla değerli ve meraklı  insanın olduğunu  biliyorum. Bu sektörün artık Manisa’dan Türkiye’ye yayılabilecek altyapıya sahip olduğunu, bu konuda kendilerini geliştirmek isteyenlerin sayısının fazla olduğunu da tespit ettim. Sektörle ilgili yeni gelişmeleri öğrenmek isteyen herkese yardımcı olmaya çalışacağız. Gelen talepleri geri çevirmeyeceğiz. Sektörümüze katkı sağlamayı görevimiz olarak düşünüyoruz” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.