GÖZYAŞLARI SEL OLDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2018 - 16:10, Güncelleme: 08.01.2018 - 16:10
 

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Manisa'nın Gördes ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden Ahmet Ş. (31), kayınvalidesi Elveda K. (45) ve 3 yaşındaki çocuğu E. Ş. için memleketleri Gördes'e bağlı Şeyhyayla Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazında gözyaşları sel oldu. Kazada hayatını kaybeden Ahmet Ş.'nin annesi Zübeyde Ş., oğlunun ve torunu E.'in tabutuna sarılarak uzun süre ağıt yaktı. Ahmet Ş.’ninismini taşıdığı dedesi Ahmet Ş. ise ayakta durmakta güçlük çekti. İki torunun başına gelen dede, gözyaşlarını tutamadı. Cenaze töreni sonrası 1'i çocuk 3 kişi toprağa verildi. İLÇE PROTOKOLÜ CENAZEYE AKIN ETTİ Cenazeye İlçe Kaymakamı Fatih Ayaz, Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Üstçavuş Hüseyin Aydemir, Belediye Başkanı Muhammet Akyol,Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan, belediye meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. KAZADA ANNESİ, OĞLU VE EŞİ ÖLEN KADIN YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRÜYOR Kazada, hayatını kaybeden Ahmet Ş.'nin eşi Emine Ş. (30) ve diğer araçtaki Mehmet K. yaralanmıştı. Oğlunu, eşini ve annesini kaybeden Emine Ş.’nin kaldırıldığı Akhisar Devlet Hastanesinde yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 
Manisa'nın Gördes ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden Ahmet Ş. (31), kayınvalidesi Elveda K. (45) ve 3 yaşındaki çocuğu E. Ş. için memleketleri Gördes'e bağlı Şeyhyayla Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazında gözyaşları sel oldu. Kazada hayatını kaybeden Ahmet Ş.'nin annesi Zübeyde Ş., oğlunun ve torunu E.'in tabutuna sarılarak uzun süre ağıt yaktı. Ahmet Ş.’ninismini taşıdığı dedesi Ahmet Ş. ise ayakta durmakta güçlük çekti. İki torunun başına gelen dede, gözyaşlarını tutamadı. Cenaze töreni sonrası 1'i çocuk 3 kişi toprağa verildi.

İLÇE PROTOKOLÜ CENAZEYE AKIN ETTİ
Cenazeye İlçe Kaymakamı Fatih Ayaz, Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Üstçavuş Hüseyin Aydemir, Belediye Başkanı Muhammet Akyol,Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan, belediye meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KAZADA ANNESİ, OĞLU VE EŞİ ÖLEN KADIN YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRÜYOR
Kazada, hayatını kaybeden Ahmet Ş.'nin eşi Emine Ş. (30) ve diğer araçtaki Mehmet K. yaralanmıştı. Oğlunu, eşini ve annesini kaybeden Emine Ş.’nin kaldırıldığı Akhisar Devlet Hastanesinde yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.