GRANİT YÜKLÜ TIR DEHŞET SAÇTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2016 - 08:03, Güncelleme: 29.11.2016 - 08:03
 

GRANİT YÜKLÜ TIR DEHŞET SAÇTI

E-96 karayolu Alaşehir Köprülü Kavşak yakınlarında dün akşam saatlerinde kaza meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre kaza,Salihli’den Kula istikametine gitmekte olan H.K. yönetimindeki 01 DMG 06 plakalı granit yüklü tır, İ.A (51) yönetimindeki 45 C 2407 plakalı otomobile çarptı. Tırdaki granit blokları otomobilin üzerine devrildi. Kazada otomobil sürücüsü İsmail Arslan ile otomobilde bulunan M.D (40) ve S.G (24) yaralandı. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan İ.A’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Tır sürücüsünün park halindeki otomobili son anda fark ettiği ve otomobile çarpmamak için ani manevra yapması sonucu granit blokların otomobilin üzerine devrildiği iddia edildi.
E-96 karayolu Alaşehir Köprülü Kavşak yakınlarında dün akşam saatlerinde kaza meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre kaza,Salihli’den Kula istikametine gitmekte olan H.K. yönetimindeki 01 DMG 06 plakalı granit yüklü tır, İ.A (51) yönetimindeki 45 C 2407 plakalı otomobile çarptı. Tırdaki granit blokları otomobilin üzerine devrildi. Kazada otomobil sürücüsü İsmail Arslan ile otomobilde bulunan M.D (40) ve S.G (24) yaralandı. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan İ.A’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Tır sürücüsünün park halindeki otomobili son anda fark ettiği ve otomobile çarpmamak için ani manevra yapması sonucu granit blokların otomobilin üzerine devrildiği iddia edildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.