HANDE YENER VE MURAT DALKILIÇ ON BiNLERE SÖYLEDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2017 - 09:59, Güncelleme: 09.09.2017 - 09:59
 

HANDE YENER VE MURAT DALKILIÇ ON BiNLERE SÖYLEDİ

 Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılında Hande Yener ve Murat Dalkılıç’ın sahne aldığı halk konserinde 30 bin Manisalı ünlü sanatçılara eşlik etti.
 Sanatçılar dansçılarıyla birlikte Manisalıları coştururken Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün sanatçılara enerji vermesi için mesir macunu çeşitlerinden oluşan sepet hediye etti.  Manisa’nın Yunan işgalinden kurtuluşunun 95. yılında Cumhuriyet Meydanı pop müziğin iki ünlü ismini ağırladı. Yaklaşık 30 bin Manisalının takip ettiği halk konseri havai fişek gösterileri ile başlarken sahneye ilk çıkan Murat Dalkılıç birbirinden güzel parçalarıyla Manisalıları coşturdu. Bir hayranı tarafından çizilen karakalem çalışmasını da alan Dalkılıç’a bir de Fenerbahçe forması hediye edildi. Dansçılarıyla birlikte muhteşem bir performans sahneleyen Dalkılıç’a Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün teşekkür ederek çiçek ve içinde Manisa Mesir Macunu çeşitlerinden oluşan bir hediye sepetini ‘Enerjiye ihtiyacınız vardır’ diyerek takdim etti. Başkan Ergün, Manisalıların her zaman en güzeline layık olduğunu belirterek hem sanatçılara hem de konseri izlemeye gelen vatandaşlara teşekkür etti. Murat Dalkılıç'ın yaklaşık 1 buçuk saatlik performansının ardından sahneye Hande Yener dansçıları eşliğinde son günlerin en popüler şarkılarından biri olan ‘Bakıcaz artık’ şarkısıyla çıktı. Sahnede yaklaşık bir saat dansçılarıyla birlikte performans gösteren Hande Yener’in şarkılarına Manisalılar da eşlik etti.
 Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılında Hande Yener ve Murat Dalkılıç’ın sahne aldığı halk konserinde 30 bin Manisalı ünlü sanatçılara eşlik etti.
 Sanatçılar dansçılarıyla birlikte Manisalıları coştururken Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün sanatçılara enerji vermesi için mesir macunu çeşitlerinden oluşan sepet hediye etti. 



Manisa’nın Yunan işgalinden kurtuluşunun 95. yılında Cumhuriyet Meydanı pop müziğin iki ünlü ismini ağırladı. Yaklaşık 30 bin Manisalının takip ettiği halk konseri havai fişek gösterileri ile başlarken sahneye ilk çıkan Murat Dalkılıç birbirinden güzel parçalarıyla Manisalıları coşturdu.



Bir hayranı tarafından çizilen karakalem çalışmasını da alan Dalkılıç’a bir de Fenerbahçe forması hediye edildi. Dansçılarıyla birlikte muhteşem bir performans sahneleyen Dalkılıç’a Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün teşekkür ederek çiçek ve içinde Manisa Mesir Macunu çeşitlerinden oluşan bir hediye sepetini ‘Enerjiye ihtiyacınız vardır’ diyerek takdim etti. Başkan Ergün, Manisalıların her zaman en güzeline layık olduğunu belirterek hem sanatçılara hem de konseri izlemeye gelen vatandaşlara teşekkür etti.



Murat Dalkılıç'ın yaklaşık 1 buçuk saatlik performansının ardından sahneye Hande Yener dansçıları eşliğinde son günlerin en popüler şarkılarından biri olan ‘Bakıcaz artık’ şarkısıyla çıktı. Sahnede yaklaşık bir saat dansçılarıyla birlikte performans gösteren Hande Yener’in şarkılarına Manisalılar da eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.