HAYATINI KAYBEDEN POLİS MEMURU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2017 - 14:13, Güncelleme: 16.08.2017 - 14:13
 

HAYATINI KAYBEDEN POLİS MEMURU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Beyin tümörü tedavisi gördüğü SalihliDevlet Hastanesi’nde hayatını kaybeden Polis Memuru Oktay Aksu son yolculuğuna uğurlandı.
Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli beyin tümörü tedavisi gören Polis Memuru Oktay Aksu (41), önceki gün Salihli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Polis Memuru Aksu’nun Türk bayrağına sarılı tabutu önce görev yaptığı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülerek helallik alındı. Aksu, daha sonra Hamidiye Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Mezarlığına gözyaşları arasında defnedildi. Cenaze namazı öncesi Aksu’nun özgeçmişi okunurken, Türk Bayrağına sarılı tabutuna ise giydiği şapkası konuldu. Evli ve 2 çocuk babası Aksu'nun cenaze namazına başta Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe olmak üzere Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, oda başkanları ile yakınları, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.
Beyin tümörü tedavisi gördüğü SalihliDevlet Hastanesi’nde hayatını kaybeden Polis Memuru Oktay Aksu son yolculuğuna uğurlandı.
Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli beyin tümörü tedavisi gören Polis Memuru Oktay Aksu (41), önceki gün Salihli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Polis Memuru Aksu’nun Türk bayrağına sarılı tabutu önce görev yaptığı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülerek helallik alındı. Aksu, daha sonra Hamidiye Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Mezarlığına gözyaşları arasında defnedildi. Cenaze namazı öncesi Aksu’nun özgeçmişi okunurken, Türk Bayrağına sarılı tabutuna ise giydiği şapkası konuldu.
Evli ve 2 çocuk babası Aksu'nun cenaze namazına başta Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe olmak üzere Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, oda başkanları ile yakınları, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.