Hizmet kalitesini ve hizmetlere erişimi artırmak için kolları sıvadılar

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2021 - 11:04, Güncelleme: 29.03.2021 - 11:04
 

Hizmet kalitesini ve hizmetlere erişimi artırmak için kolları sıvadılar

Manisa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile bağlı kuruluşlarında toplumun kadın, çocuk, engelli ve yaşlı bireylerine yönelik hizmet veren meslek elemanlarına yönelik proje hazırlama, proje yazma ve yürütme eğitimi tamamlandı. Eğitimi başarıyla tamamlayan 20 personele sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Manisa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile bağlı kuruluşlarında hizmet veren meslek elemanlarına yönelik proje hazırlama, proje yazma ve yürütme eğitimi tamamlandı. Zafer Kalkınma Ajansının hibe desteği ile 5 gün süren eğitimi başarıyla tamamlayan korunma ihtiyacı olan çocuk, engelli, yaşlı ve kadın hizmetleri alanında çalışma yürüten 20 profesyonele düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Sertifika almaya hak kazanan personellere belgelerini teslim eden Manisa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç, “Hizmet sunduğumuz toplumun kadın, çocuk, engelli ve yaşlı bireyleri bir takım gereksinimlerinin bulunmasının yanında ayrıca çok kırılgan gruplardan oluşmakta, bu nedenle kendilerine sunulan hizmetlerin her zaman insan onuruna yakışır bir biçimde gerçekleştirilmesi gerekiyor. Bizler tüm hizmetlerin sunumunda aynı zamanda kaynakların en verimli şekilde kullanılması, değişen toplumla beraber değişen ihtiyaçlara uygun olarak hizmet kalitesinin de geliştirilmesi ve gereksinimi olan her bireye ulaşılması hedefindeyiz. Hedeflerimize ulaşma noktasında bugün birçok yenilikçi ve kalite geliştirici projelerin üretilmesine vesile olacak önemli bir eğitimi tamamladık. TR33 Bölgesinde yer alan ilimizin her noktasına ulaşan güçlü ekibimizle nice faydalı projeler gerçekleştirmek, hizmet kalitesini ve hizmetlere erişimi artırmak için kolları sıvadık” dedi.
Manisa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile bağlı kuruluşlarında toplumun kadın, çocuk, engelli ve yaşlı bireylerine yönelik hizmet veren meslek elemanlarına yönelik proje hazırlama, proje yazma ve yürütme eğitimi tamamlandı. Eğitimi başarıyla tamamlayan 20 personele sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Manisa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile bağlı kuruluşlarında hizmet veren meslek elemanlarına yönelik proje hazırlama, proje yazma ve yürütme eğitimi tamamlandı. Zafer Kalkınma Ajansının hibe desteği ile 5 gün süren eğitimi başarıyla tamamlayan korunma ihtiyacı olan çocuk, engelli, yaşlı ve kadın hizmetleri alanında çalışma yürüten 20 profesyonele düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Sertifika almaya hak kazanan personellere belgelerini teslim eden Manisa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç, “Hizmet sunduğumuz toplumun kadın, çocuk, engelli ve yaşlı bireyleri bir takım gereksinimlerinin bulunmasının yanında ayrıca çok kırılgan gruplardan oluşmakta, bu nedenle kendilerine sunulan hizmetlerin her zaman insan onuruna yakışır bir biçimde gerçekleştirilmesi gerekiyor. Bizler tüm hizmetlerin sunumunda aynı zamanda kaynakların en verimli şekilde kullanılması, değişen toplumla beraber değişen ihtiyaçlara uygun olarak hizmet kalitesinin de geliştirilmesi ve gereksinimi olan her bireye ulaşılması hedefindeyiz. Hedeflerimize ulaşma noktasında bugün birçok yenilikçi ve kalite geliştirici projelerin üretilmesine vesile olacak önemli bir eğitimi tamamladık. TR33 Bölgesinde yer alan ilimizin her noktasına ulaşan güçlü ekibimizle nice faydalı projeler gerçekleştirmek, hizmet kalitesini ve hizmetlere erişimi artırmak için kolları sıvadık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.