'HORTUMCULUK' İDDİASI ŞEHZADELER KAYMAKAMINI HAREKETE GEÇİRDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2018 - 14:53, Güncelleme: 24.10.2018 - 14:53
 

'HORTUMCULUK' İDDİASI ŞEHZADELER KAYMAKAMINI HAREKETE GEÇİRDİ

Manisa Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, geçtiğimiz günlerde gazetemiz manşetinde yer alan  “TOKİ 3'DE HORTUMCULUK İDDİASI” adlı haberimiz ardından harekete geçti. Kaymakam, konuyla ilgili TOKİ 3 sakinleriyle görüşecek.
Geçtiğimiz günlerde TOKİ 3 sakinlerinin eski yönetim hakkında çarpıcı iddialarını Manisa’da Denge Gazetesi manşetemizde yer vemiştik.  Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Adnan Menderes Mahallesi'nde yer alan  TOKİ 3 'ün doğalgaz saatlerine Doğalgaz’a yaklaşık 230 bin lira borçlarının olması nedeniyle mühür vurulmuştu. Site sakinleri, eski yönetimin adete hortumculuk yaptığını doğalgaz farutalarını ödemelerine rağmen böyle bir durumla karşı karı geldiklerini iddia etmişlerdi. Doğalgazlarının tekrar açılması için 230 bin liralık borcun ödenmesi gerektiğini belirten toki sakinleri aralarında böyle bir paranın toplanmasının imkansız olduğunu belirterek kışın yaklaştığı şu günlerde mağduriyetlerinin giderilmesi için yetkilerden çözüm beklediklerini söylemişlerdi.  Site sakinleri yetkililerden çözüm beklerken konuya Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız el attı.Sesini ETV&Denge Gazetesinde duyuran TOKİ 3 sakinleri, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ile  görüşecek. Görüşme sonrasında gerekli adımlar atılacak.    “FİRMANIN KAPTIRDIĞI PARANIN FATURASI BİZE KESİLDİ” Site sakinlerinden bir vatndaş, Firmanın kendi hatasından dolayı bu mağduriyetleri yaşadıklarını aktararaki, bu yanlışlığın bir an önce giderilmesini beklediklerini söyledi. Site sakini; “Doğal  Gaz firması yönetim süresi geçmiş yöneticinin şahsi hesabına abonelik bedellerini yatırmış ve abonelikleri iptal etmiştir. Doğalgazlarımızı açtıramıyoruz. Resmi olarak 20 Ekim sonrasında yanması gereken kaloriferler yanmıyor. Sıkıntı çözülemezse bu sene yanamayacak. Toki 3 site sakinleri ve yöneticisi bu paranın site yönetimi hesabına yatırılmadığı ve bu gaz firması  tarafından bir şahıs hesabına yatırıldığını, firmanın şahsa kaptırdığı bu paranın faturası bize kesildi. Bu doğalgaz firması ya kaptırdığı paramızı versin ya da bizim suçumuz olmadığı halde kendi hatalarından kaynaklı bu aboneliklerimizi iptal etme kararını geri alıp gazlarımızı açsın.  Biz paramızı  bu firmaya verdik bizim muhatabımız bu firmadır. Bir an önce bu hatalı karardan geri dönülmelidir. Manisa’da bu iş ile yetkili kurumlar bu olaya bir an önce el atmalı. ” dedi.-Özlem Şahin
Manisa Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, geçtiğimiz günlerde gazetemiz manşetinde yer alan  “TOKİ 3'DE HORTUMCULUK İDDİASI” adlı haberimiz ardından harekete geçti. Kaymakam, konuyla ilgili TOKİ 3 sakinleriyle görüşecek.
Geçtiğimiz günlerde TOKİ 3 sakinlerinin eski yönetim hakkında çarpıcı iddialarını Manisa’da Denge Gazetesi manşetemizde yer vemiştik.  Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Adnan Menderes Mahallesi'nde yer alan  TOKİ 3 'ün doğalgaz saatlerine Doğalgaz’a yaklaşık 230 bin lira borçlarının olması nedeniyle mühür vurulmuştu. Site sakinleri, eski yönetimin adete hortumculuk yaptığını doğalgaz farutalarını ödemelerine rağmen böyle bir durumla karşı karı geldiklerini iddia etmişlerdi. Doğalgazlarının tekrar açılması için 230 bin liralık borcun ödenmesi gerektiğini belirten toki sakinleri aralarında böyle bir paranın toplanmasının imkansız olduğunu belirterek kışın yaklaştığı şu günlerde mağduriyetlerinin giderilmesi için yetkilerden çözüm beklediklerini söylemişlerdi.  Site sakinleri yetkililerden çözüm beklerken konuya Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız el attı.Sesini ETV&Denge Gazetesinde duyuran TOKİ 3 sakinleri, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ile  görüşecek. Görüşme sonrasında gerekli adımlar atılacak. 
 
“FİRMANIN KAPTIRDIĞI PARANIN FATURASI BİZE KESİLDİ”
Site sakinlerinden bir vatndaş, Firmanın kendi hatasından dolayı bu mağduriyetleri yaşadıklarını aktararaki, bu yanlışlığın bir an önce giderilmesini beklediklerini söyledi. Site sakini; “Doğal  Gaz firması yönetim süresi geçmiş yöneticinin şahsi hesabına abonelik bedellerini yatırmış ve abonelikleri iptal etmiştir. Doğalgazlarımızı açtıramıyoruz. Resmi olarak 20 Ekim sonrasında yanması gereken kaloriferler yanmıyor. Sıkıntı çözülemezse bu sene yanamayacak. Toki 3 site sakinleri ve yöneticisi bu paranın site yönetimi hesabına yatırılmadığı ve bu gaz firması  tarafından bir şahıs hesabına yatırıldığını, firmanın şahsa kaptırdığı bu paranın faturası bize kesildi. Bu doğalgaz firması ya kaptırdığı paramızı versin ya da bizim suçumuz olmadığı halde kendi hatalarından kaynaklı bu aboneliklerimizi iptal etme kararını geri alıp gazlarımızı açsın.  Biz paramızı  bu firmaya verdik bizim muhatabımız bu firmadır. Bir an önce bu hatalı karardan geri dönülmelidir. Manisa’da bu iş ile yetkili kurumlar bu olaya bir an önce el atmalı. ” dedi.-Özlem Şahin
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.