HUZUREVİ VAKFI’NDAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2021 - 13:48, Güncelleme: 27.12.2021 - 13:48
 

HUZUREVİ VAKFI’NDAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Manisa Huzurevi Vakfı, vakıf bünyesindeki yaşlıların özel bakım ve tedavisine destek veren hayırseverlere plaketle teşekkür etti.
Manisa’da faaliyet gösteren Manisa Huzurevi Vakfı, kendilerine destek veren hayırseverlere teşekkür etmek amacıyla bir program düzenledi. Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir otelde düzenlenen programda Huzurevi Vakfı’na destek ve katkıda bulunanlar için plaket töreni düzenlendi. Programın açılış konuşmasınıyapan Manisa Huzurevi Vakfı Başkanı İnci Açıkdil, son dönemde vakfa büyük desteklere bulunan 12 hayırsevere plaket takdimi için bir arada olduklarını ifade etti. “2 KATLI VE 45 KİŞİ KAPASİTELİ BAKIM ÜNİTESİ AÇTIK” Konuşmasında vakfın amacından bahseden Açıkdil, “Maksadımız, yaşlılarımıza hayatlarının geri kalan bölümünde en iyi imkanları sunabilmek. 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız için bu yola çıktık. Huzurevimizde hastalanan yaşlılarımıza bakımlarını yapabilmek için huzurevimizin hemen yanına 2 katlı ve 45 kişi kapasiteli bakım ünitesi açtık.” dedi. Programa katılanlara teşekkür eden Açıkdil, yaşlılar için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini dile getirdi. İnci Açıkdil’in konuşmasının ardından Manisa Huzurevi Vakfı’na destek veren hayırseverlere plaketleri takdim edildi. Programa katılanlar daha sonra hep beraber öğle yemeği yedi.
Manisa Huzurevi Vakfı, vakıf bünyesindeki yaşlıların özel bakım ve tedavisine destek veren hayırseverlere plaketle teşekkür etti.

Manisa’da faaliyet gösteren Manisa Huzurevi Vakfı, kendilerine destek veren hayırseverlere teşekkür etmek amacıyla bir program düzenledi. Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir otelde düzenlenen programda Huzurevi Vakfı’na destek ve katkıda bulunanlar için plaket töreni düzenlendi. Programın açılış konuşmasınıyapan Manisa Huzurevi Vakfı Başkanı İnci Açıkdil, son dönemde vakfa büyük desteklere bulunan 12 hayırsevere plaket takdimi için bir arada olduklarını ifade etti.

“2 KATLI VE 45 KİŞİ KAPASİTELİ BAKIM ÜNİTESİ AÇTIK”

Konuşmasında vakfın amacından bahseden Açıkdil, “Maksadımız, yaşlılarımıza hayatlarının geri kalan bölümünde en iyi imkanları sunabilmek. 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız için bu yola çıktık. Huzurevimizde hastalanan yaşlılarımıza bakımlarını yapabilmek için huzurevimizin hemen yanına 2 katlı ve 45 kişi kapasiteli bakım ünitesi açtık.” dedi. Programa katılanlara teşekkür eden Açıkdil, yaşlılar için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini dile getirdi.

İnci Açıkdil’in konuşmasının ardından Manisa Huzurevi Vakfı’na destek veren hayırseverlere plaketleri takdim edildi. Programa katılanlar daha sonra hep beraber öğle yemeği yedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.