İbrahim Sudak’tan Erdinç Yumrukaya’ya Ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2021 - 09:40, Güncelleme: 02.04.2021 - 09:40
 

İbrahim Sudak’tan Erdinç Yumrukaya’ya Ziyaret

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’yı Ofis Home Mağazası’nda ziyaret etti. Manisa’nın 17 ilçesinin tarihi, kültürel ve coğrafi güzelliklerinin gün yüzüne çıkarılarak ilimizin turizm potansiyelini arttırmak için çalışmalar sürdürdüklerini belirten Sudak; “Manisamız kültür ve turizm bakımından büyük bir potansiyel taşıyor. Biz de başta Valiliğimiz olmak üzere, kaymakamlıklarımız, belediyelerimiz, üniversitemiz ve STK’lar ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erdinç bey’e de çalışmalarımızın vatandaşlarımıza duyurulması konusunda ETV – Denge Gazetesi Ailesi’nin katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi. YUMRUKAYA; “HER PROJELERİ ÇOK BAŞARILI” İbrahim Sudak’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yumrukaya; “ 2014 yılından bu yana Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Sudak çok başarılı ve dinamik bir kardeşimiz. Her projesinde fark yaratarak Manisa’yı tanıtmakta bir adım ileriye gidiyorlar ekibi ile birlikte. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum.” dedi.

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’yı Ofis Home Mağazası’nda ziyaret etti. Manisa’nın 17 ilçesinin tarihi, kültürel ve coğrafi güzelliklerinin gün yüzüne çıkarılarak ilimizin turizm potansiyelini arttırmak için çalışmalar sürdürdüklerini belirten Sudak; “Manisamız kültür ve turizm bakımından büyük bir potansiyel taşıyor. Biz de başta Valiliğimiz olmak üzere, kaymakamlıklarımız, belediyelerimiz, üniversitemiz ve STK’lar ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erdinç bey’e de çalışmalarımızın vatandaşlarımıza duyurulması konusunda ETV – Denge Gazetesi Ailesi’nin katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

YUMRUKAYA; “HER PROJELERİ ÇOK BAŞARILI”

İbrahim Sudak’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yumrukaya; “ 2014 yılından bu yana Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Sudak çok başarılı ve dinamik bir kardeşimiz. Her projesinde fark yaratarak Manisa’yı tanıtmakta bir adım ileriye gidiyorlar ekibi ile birlikte. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.