İKİ MİLLETVEKİLİ BİRLİKTE SANDIKLARI GEZDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2017 - 12:45, Güncelleme: 16.04.2017 - 12:45
 

İKİ MİLLETVEKİLİ BİRLİKTE SANDIKLARI GEZDİ

Manisa'da demokrasi örneği Manisa, anayasa değişikliği oylamasında demokrasi örneğine sahne oldu. Aynı okulda yan yana bulunan sandık numaralarında oy kullanan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, oy kullanma işlemlerinin ardından birbirlerinin yanına giderek sandık başında selamlaştı. Oy kullanma işleminin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Bugün artık neticeyi alma günüdür. Bugün inşallah burada biz de burada bu okulda oyumuzu kullanıyoruz. Memleketimiz için, ülkemiz için bereketli olsun. Hakikatten tarihi bir dönemeç. Gayet düzgün bir şekilde oy kullanma işlemleri devam ediyor. Kazasız belasız bir şekilde de bugün bu işlerin tamamlanıp yarın 17 Nisan sabahı Türkiye'nin yürüyüşünde sağlam bir şekilde eğilme noktasında önemli bir dönemeci atlatacağız. İnşallah ülkemize, milletimize, gönül coğrafyamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.
Manisa'da demokrasi örneği
Manisa, anayasa değişikliği oylamasında demokrasi örneğine sahne oldu. Aynı okulda yan yana bulunan sandık numaralarında oy kullanan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, oy kullanma işlemlerinin ardından birbirlerinin yanına giderek sandık başında selamlaştı.

Oy kullanma işleminin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Bugün artık neticeyi alma günüdür. Bugün inşallah burada biz de burada bu okulda oyumuzu kullanıyoruz. Memleketimiz için, ülkemiz için bereketli olsun. Hakikatten tarihi bir dönemeç. Gayet düzgün bir şekilde oy kullanma işlemleri devam ediyor. Kazasız belasız bir şekilde de bugün bu işlerin tamamlanıp yarın 17 Nisan sabahı Türkiye'nin yürüyüşünde sağlam bir şekilde eğilme noktasında önemli bir dönemeci atlatacağız. İnşallah ülkemize, milletimize, gönül coğrafyamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.