''İLGİLİ BİRİMLER TEK ÇATI ALTINA TOPLANDI''

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2017 - 11:10, Güncelleme: 09.08.2017 - 11:10
 

''İLGİLİ BİRİMLER TEK ÇATI ALTINA TOPLANDI''

MASKİ Genel Müdürlüğünün Yarhasanlar’daki ek hizmet binası yenilenen yüzüyle vatandaşlara hizmet vermeye başladı.
Haber Caner KILIÇ Manisa merkezde 148 bin aboneye hizmet verilecek ek hizmet binasında Abone İşleri Dairesi Başkanlığı ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’na bağlı çalışanlar yer alıyor. Ek hizmet binasında; Alo 185, ‘Yalnız Değilsiniz’ ekibi, su açma kesme, endeks okuma, kartlı ve mekanik sayaçların rutin kontrolleri ve kaçak su işlemleri yapılabilecek. Bununla birlikte eski garaj içerisinde hizmet veren su açma kesme biriminin de taşındığı hizmet binasında 9 adet vezne ile tahsilat işlemleri gerçekleştirilecek. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun yaptığı açıklamada, “İlgili birimlerimizi tek çatı altında topladık. Bu sayede, sunduğumuz hizmetlerde herhangi bir aksama yaşanmasının önüne geçiyoruz. Hemşerilerimizin hayatını kolaylaştıracak hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz” dedi.  
MASKİ Genel Müdürlüğünün Yarhasanlar’daki ek hizmet binası yenilenen yüzüyle vatandaşlara hizmet vermeye başladı.
Haber
Caner KILIÇ


Manisa merkezde 148 bin aboneye hizmet verilecek ek hizmet binasında Abone İşleri Dairesi Başkanlığı ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’na bağlı çalışanlar yer alıyor. Ek hizmet binasında; Alo 185, ‘Yalnız Değilsiniz’ ekibi, su açma kesme, endeks okuma, kartlı ve mekanik sayaçların rutin kontrolleri ve kaçak su işlemleri yapılabilecek. Bununla birlikte eski garaj içerisinde hizmet veren su açma kesme biriminin de taşındığı hizmet binasında 9 adet vezne ile tahsilat işlemleri gerçekleştirilecek. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun yaptığı açıklamada, “İlgili birimlerimizi tek çatı altında topladık. Bu sayede, sunduğumuz hizmetlerde herhangi bir aksama yaşanmasının önüne geçiyoruz. Hemşerilerimizin hayatını kolaylaştıracak hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.