İŞADAMI GÖNÜL, YAŞAMINI YİTİRDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2018 - 13:30, Güncelleme: 14.01.2018 - 13:30
 

İŞADAMI GÖNÜL, YAŞAMINI YİTİRDİ

Manisa’nın sevilen müteahhitlerinden Levent Gönül yaşamını yitirdi. Çeşme'deki evinde yaşamını yitiren işadamı Levent Gönül'ün cenazesi Manisa’ya getirildi.
Cenaze namazı öğle namazına müteakip Hatuniye Camii’nde kılındı. Cenaze namazının ardından Gönül’ün cenazesi, Çatal Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi.   YUMRUKAYA; MEKANIN CENNET OLSUN Yakın bir dostunu ebediyete ugurlamış olmaktan dolayı son derece üzgün olan Erdinç Şirketler Gurubu Kurucusu ve MAGIAD Kurucu Başkanı Erdinç Yumrukaya; “ Levent ile dostluğumuz çok eskilere dayanır. O, Manisa' nın kazandığı çok kıymetli isimlerden biridir. Levent çok babacan, çok kadir kıymet bilen biriydi. Onu unutmak ne mümkün. Bu acı haberi ile bizi derinden sarstı. Levent, herkesin derdine derman olmaya çalışan her zaman yardım elini uzatan bir insandı. MAGİAD için de çok emek sarf etmiştir. Hem kurucu üyelerinden hem de başkan yardımcısı idi. Beraber büyüttük bu derneği. Herkes onu çok severdi. Bugün de yüzlerce Manisalı, sevenleri, biz dostları onu ebediyete uğurladık. Her zaman sevgi ve saygıyla anacağımız adam gibi bir adam Levent Gönül. Mekanın cennet olsun ” dedi.   CENAZEYE PROTOKOL ÜYELERİ VE SEVENLERİ KATILDI Gönül'ün cenazesine Manisa'nın tanınmış simalarının yanı sıra, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun,  OSB Yönetim Kurulu  Üyesi ve işadamı  Nihat Akyol, Erdinç Şirketler Grubu Kurucusu Erdinç Yumrukaya, MAGİAD’ın ilk kurucuları, Anemon Otel Yönetim Kurulu Üyesi Salim Yavaş, Radyo Hiraş  Yönetim Kurulu Başkanı  Rıfat Uygur, MHP İl Başkanı  Erkan Öztürk,  Dr. Ali Onağ, siyasi parti temsilcileri, işadamları, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. ​    
Manisa’nın sevilen müteahhitlerinden Levent Gönül yaşamını yitirdi. Çeşme'deki evinde yaşamını yitiren işadamı Levent Gönül'ün cenazesi Manisa’ya getirildi.
Cenaze namazı öğle namazına müteakip Hatuniye Camii’nde kılındı. Cenaze namazının ardından Gönül’ün cenazesi, Çatal Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi.


 
YUMRUKAYA; MEKANIN CENNET OLSUN
Yakın bir dostunu ebediyete ugurlamış olmaktan dolayı son derece üzgün olan Erdinç Şirketler Gurubu Kurucusu ve MAGIAD Kurucu Başkanı Erdinç Yumrukaya; “ Levent ile dostluğumuz çok eskilere dayanır. O, Manisa' nın kazandığı çok kıymetli isimlerden biridir. Levent çok babacan, çok kadir kıymet bilen biriydi. Onu unutmak ne mümkün. Bu acı haberi ile bizi derinden sarstı. Levent, herkesin derdine derman olmaya çalışan her zaman yardım elini uzatan bir insandı. MAGİAD için de çok emek sarf etmiştir. Hem kurucu üyelerinden hem de başkan yardımcısı idi. Beraber büyüttük bu derneği. Herkes onu çok severdi. Bugün de yüzlerce Manisalı, sevenleri, biz dostları onu ebediyete uğurladık. Her zaman sevgi ve saygıyla anacağımız adam gibi bir adam Levent Gönül. Mekanın cennet olsun ” dedi.


 
CENAZEYE PROTOKOL ÜYELERİ VE SEVENLERİ KATILDI
Gönül'ün cenazesine Manisa'nın tanınmış simalarının yanı sıra, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun,  OSB Yönetim Kurulu  Üyesi ve işadamı  Nihat Akyol, Erdinç Şirketler Grubu Kurucusu Erdinç Yumrukaya, MAGİAD’ın ilk kurucuları, Anemon Otel Yönetim Kurulu Üyesi Salim Yavaş, Radyo Hiraş  Yönetim Kurulu Başkanı  Rıfat Uygur, MHP İl Başkanı  Erkan Öztürk,  Dr. Ali Onağ, siyasi parti temsilcileri, işadamları, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.