İŞKUR KURSA KATILANLARA HARÇLIK VERİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2018 - 12:28, Güncelleme: 12.07.2018 - 12:28
 

İŞKUR KURSA KATILANLARA HARÇLIK VERİYOR

İŞKUR, KOSGEB ve MÜSİAD arasında imzalanan protokol kapsamında 200 kişilik girişimcilik eğitimi düzenleyecek. İŞKUR bu kursa katılanlara 20 TL cep harçlığı verileceğini duyurdu.
İŞKUR’dan yapılan açıklama şu şekilde: “İŞKUR, KOSGEB ve MÜSİAD arasında imzalanan protokol kapsamında 8 grup halinde Manisa ili ve ilçelerinde düzenlenecek olan 200 kişilik girişimcilik eğitimleri başlamıştır. Düzenlenen programların toplam süresi 32 saattir. Gruplara ait eğitimler 4’er günde tamamlanacaktır. Eğitim süresince katılımcılara 20 TL cep harçlığı verilecektir. İş kazası-meslek hastalığı ve GSS primi ödemeleri de İŞKUR tarafından yapılacaktır. Program sonunda kişilere verilecek girişimcilik belgesi ile katılımcılar kendilerine ait yeni işyeri açmak için KOSGEB’in verdiği desteklerden faydalanabileceklerdir.” ENGELLİLER VE ESKİ HÜKÜMLÜLEREDE YER VAR  Ayrıca girişimcilik belgesi alan engelli vatandaşlara ve eski hükümlülere de iş yeri açmak için olanak sağladıklarını belirten İŞKUR, “Girişimcilik belgesi alan engelli vatandaşlarımıza,  iş yeri açmaları halinde İŞKUR tarafından 50.000 TL eski hükümlülere de  30.000 TL hibe desteği sağlanmaktadır. Bu eğitime katılmak isteyen ve girişimcilik ruhuna sahip kişilerin başvuru tarihlerini e-devlet üzerinden takip ederek yine e-devlet üzerinden   KOSGEB’e, sonrasında Manisa İŞKUR İl Müdürlüğüne başvurular, Eylül 2018 sonuna kadar devam edecektir.” şeklinde açıklama yaptı. Özlem Şahin  
İŞKUR, KOSGEB ve MÜSİAD arasında imzalanan protokol kapsamında 200 kişilik girişimcilik eğitimi düzenleyecek. İŞKUR bu kursa katılanlara 20 TL cep harçlığı verileceğini duyurdu.


İŞKUR’dan yapılan açıklama şu şekilde: “İŞKUR, KOSGEB ve MÜSİAD arasında imzalanan protokol kapsamında 8 grup halinde Manisa ili ve ilçelerinde düzenlenecek olan 200 kişilik girişimcilik eğitimleri başlamıştır. Düzenlenen programların toplam süresi 32 saattir. Gruplara ait eğitimler 4’er günde tamamlanacaktır. Eğitim süresince katılımcılara 20 TL cep harçlığı verilecektir. İş kazası-meslek hastalığı ve GSS primi ödemeleri de İŞKUR tarafından yapılacaktır. Program sonunda kişilere verilecek girişimcilik belgesi ile katılımcılar kendilerine ait yeni işyeri açmak için KOSGEB’in verdiği desteklerden faydalanabileceklerdir.”

ENGELLİLER VE ESKİ HÜKÜMLÜLEREDE YER VAR

 Ayrıca girişimcilik belgesi alan engelli vatandaşlara ve eski hükümlülere de iş yeri açmak için olanak sağladıklarını belirten İŞKUR, “Girişimcilik belgesi alan engelli vatandaşlarımıza,  iş yeri açmaları halinde İŞKUR tarafından 50.000 TL eski hükümlülere de  30.000 TL hibe desteği sağlanmaktadır. Bu eğitime katılmak isteyen ve girişimcilik ruhuna sahip kişilerin başvuru tarihlerini e-devlet üzerinden takip ederek yine e-devlet üzerinden   KOSGEB’e, sonrasında Manisa İŞKUR İl Müdürlüğüne başvurular, Eylül 2018 sonuna kadar devam edecektir.” şeklinde açıklama yaptı. Özlem Şahin



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.