İŞLERİ KÖTÜ GİDEN ESNAF KEPENK KAPATTI ODA FESHEDİLDİ!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2018 - 09:52, Güncelleme: 30.11.2018 - 09:52
 

İŞLERİ KÖTÜ GİDEN ESNAF KEPENK KAPATTI ODA FESHEDİLDİ!

TİCARET Bakanlığı'nca Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 1965 yılından beri faaliyet gösteren Ayakkabıcılar Odası, 100'ün altında üye bulunması gerekçesiyle feshedildi. Bakanlıkça Tuhafiyeciler Odası'na da yazı gönderilerek, 68 üyenin kendilerine bağlandığı bildirildi.
Turgutlu'da 53 yıldır faaliyet gösteren Turgutlu Ayakkabıcılar Odası'na kayıtlı üyelerin çoğu, işlerinin kötü gitmesi nedeniyle kepenk kapattı. Daha önce 100'den fazlası üye bulunan odada, bu sayı 68'e düştü. Ticaret Bakanlığı'nca genelge doğrultusunda üye sayısı 100'den aşağı düştüğü için Turgutlu Ayakkabıcılar Odası'nın feshedilmesi kararı alındı. Bakanlıkça 23 Kasım'da Murat Çiçekçi başkanlığındaki 445 üye bulunan Tuhafiyeciler Odası'na da yazı gönderilerek, 68 üyenin bu odaya bağlandığı bildirildi.   Turgutlu Ayakkabıcılar Odası'nın 3 dönemdir başkanlığını yürüten Yılmaz Kocaerkek, "Son zamanlarda üye sayısının düşmesi nedeniyle odamız Ticaret Bakanlığı'nın kararıyla feshedildi. Oda üyelerimiz artık işlemlerini Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası'nda görebilecek" dedi. Tuhafiyeciler Odası Başkanı Murat Çiçekçi ise 445 üyenin yanı sıra feshedilen Ayakkabıcılar Odası'ndan gelen 68 üyenin de sorunlarına çözüm bulmak için çalışacaklarını belirtti.
TİCARET Bakanlığı'nca Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 1965 yılından beri faaliyet gösteren Ayakkabıcılar Odası, 100'ün altında üye bulunması gerekçesiyle feshedildi. Bakanlıkça Tuhafiyeciler Odası'na da yazı gönderilerek, 68 üyenin kendilerine bağlandığı bildirildi.
Turgutlu'da 53 yıldır faaliyet gösteren Turgutlu Ayakkabıcılar Odası'na kayıtlı üyelerin çoğu, işlerinin kötü gitmesi nedeniyle kepenk kapattı. Daha önce 100'den fazlası üye bulunan odada, bu sayı 68'e düştü. Ticaret Bakanlığı'nca genelge doğrultusunda üye sayısı 100'den aşağı düştüğü için Turgutlu Ayakkabıcılar Odası'nın feshedilmesi kararı alındı. Bakanlıkça 23 Kasım'da Murat Çiçekçi başkanlığındaki 445 üye bulunan Tuhafiyeciler Odası'na da yazı gönderilerek, 68 üyenin bu odaya bağlandığı bildirildi.
 
Turgutlu Ayakkabıcılar Odası'nın 3 dönemdir başkanlığını yürüten Yılmaz Kocaerkek, "Son zamanlarda üye sayısının düşmesi nedeniyle odamız Ticaret Bakanlığı'nın kararıyla feshedildi. Oda üyelerimiz artık işlemlerini Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası'nda görebilecek" dedi. Tuhafiyeciler Odası Başkanı Murat Çiçekçi ise 445 üyenin yanı sıra feshedilen Ayakkabıcılar Odası'ndan gelen 68 üyenin de sorunlarına çözüm bulmak için çalışacaklarını belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.