İYİ Partili Akan, “Utanmadan Gazi Meclis’te vatandaşla dalga geçiyorlar”

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2022 - 16:49, Güncelleme: 21.03.2022 - 16:49
 

İYİ Partili Akan, “Utanmadan Gazi Meclis’te vatandaşla dalga geçiyorlar”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın TBMM’de Ramazan pidesine ilişkin sarf ettiği sözleri değerlendirdi. İYİ Partili Akan, “AK Partili yöneticiler, vatandaşın bam teline basacak açıklamaları yapmaktan çekinmiyor. Gazi Meclis’te Türk milletiyle dalga geçiyorlar” dedi.
TBMM’de CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş arasında yaşanan polemik gündeme bomba gibi düştü. CHP’li Engin Altay, Ramazan pidesine gelen zam üzerinden AK Parti’nin ekonomi politikalarını eleştirirken, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “Pide hemen bayatlayan bir üründür biliyorsunuz, somun ekmek hemen bayatlamaz” ifadelerini kullandı. Muhalefet temsilcileri, AK Partili Elitaş’ın açıklamalarını hedefe aldı. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “Türk milletine Ramazan pidesini bile layık görmeyen bir zihniyetin, bundan sonra memleketimize yapacağı hiçbir katkı yoktur” dedi. “RAMAZAN PİDESİ’NİN 6 TL OLMASININ TEK SEBEBİ SİZSİNİZ” İYİ Partili Akan açıklamasında, “AK Partili yöneticilerin her gün, utanmadan milletimizle alay etmesine artık şaşırmıyoruz, çünkü bunu bir görev haline getirdiler. Yaptıkları her açıklama, konuştukları her söz bir fiyasko. Hatırlayacaksınız, AK Parti’nin Manisa milletvekili de kendisi lüks içerisinde yaşarken vatandaşa yalnızca patates ve soğan yemeyi layık görmüştü. Şimdi de AK Parti’nin Grup Başkanvekili, Gazi Meclis’te çıkmış, Ramazan pidesinin 6 TL olmasından utanacağına, ‘Pide zaten bayatlıyor, somon ekmek bayatlamıyor’ diyor. Geleneğimiz olan Ramazan pidesinin 6 TL olmasının tek sebebi sizsiniz, sizin yanlış ekonomi politikalarınız. AK Parti iktidarının Türk milletine katkı sağlayacağı bir kuru dal, bir çöp bile kalmamıştır. Zaten ekonomik sıkıntıda olan vatandaşın bam teline basmaktan utanmıyorlar, çekinmiyorlar” dedi. “HALKLA ALAY EDEN BU İKTİDAR GİBİ BOYLAYACAK” İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Türk milletini, Gazi meclisimizi bu pişkinlik, bu yüzsüzlük ve bu utanmazlık seviyesinden kurtaracağız. Yapılacak olan ilk seçimde, halkla alay eden bu iktidar dibi boylayacak ve millet ittifakı ile İYİ Parti kadroları, Türkiye’yi yeniden bolluğa, berekete, refaha kavuşturacak. Söz veriyoruz ki İYİ Parti iktidarında evine Ramazan pidesi almak isteyip de alamayan kimse kalmayacak”
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın TBMM’de Ramazan pidesine ilişkin sarf ettiği sözleri değerlendirdi. İYİ Partili Akan, “AK Partili yöneticiler, vatandaşın bam teline basacak açıklamaları yapmaktan çekinmiyor. Gazi Meclis’te Türk milletiyle dalga geçiyorlar” dedi.

TBMM’de CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş arasında yaşanan polemik gündeme bomba gibi düştü. CHP’li Engin Altay, Ramazan pidesine gelen zam üzerinden AK Parti’nin ekonomi politikalarını eleştirirken, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “Pide hemen bayatlayan bir üründür biliyorsunuz, somun ekmek hemen bayatlamaz” ifadelerini kullandı.

Muhalefet temsilcileri, AK Partili Elitaş’ın açıklamalarını hedefe aldı. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “Türk milletine Ramazan pidesini bile layık görmeyen bir zihniyetin, bundan sonra memleketimize yapacağı hiçbir katkı yoktur” dedi.

“RAMAZAN PİDESİ’NİN 6 TL OLMASININ TEK SEBEBİ SİZSİNİZ”

İYİ Partili Akan açıklamasında, “AK Partili yöneticilerin her gün, utanmadan milletimizle alay etmesine artık şaşırmıyoruz, çünkü bunu bir görev haline getirdiler. Yaptıkları her açıklama, konuştukları her söz bir fiyasko. Hatırlayacaksınız, AK Parti’nin Manisa milletvekili de kendisi lüks içerisinde yaşarken vatandaşa yalnızca patates ve soğan yemeyi layık görmüştü. Şimdi de AK Parti’nin Grup Başkanvekili, Gazi Meclis’te çıkmış, Ramazan pidesinin 6 TL olmasından utanacağına, ‘Pide zaten bayatlıyor, somon ekmek bayatlamıyor’ diyor. Geleneğimiz olan Ramazan pidesinin 6 TL olmasının tek sebebi sizsiniz, sizin yanlış ekonomi politikalarınız. AK Parti iktidarının Türk milletine katkı sağlayacağı bir kuru dal, bir çöp bile kalmamıştır. Zaten ekonomik sıkıntıda olan vatandaşın bam teline basmaktan utanmıyorlar, çekinmiyorlar” dedi.

“HALKLA ALAY EDEN BU İKTİDAR GİBİ BOYLAYACAK”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Türk milletini, Gazi meclisimizi bu pişkinlik, bu yüzsüzlük ve bu utanmazlık seviyesinden kurtaracağız. Yapılacak olan ilk seçimde, halkla alay eden bu iktidar dibi boylayacak ve millet ittifakı ile İYİ Parti kadroları, Türkiye’yi yeniden bolluğa, berekete, refaha kavuşturacak. Söz veriyoruz ki İYİ Parti iktidarında evine Ramazan pidesi almak isteyip de alamayan kimse kalmayacak”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.