İYİ PARTİLİ AKAN’DAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKAN BULGAY’A ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2022 - 15:33, Güncelleme: 21.01.2022 - 15:33
 

İYİ PARTİLİ AKAN’DAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKAN BULGAY’A ZİYARET

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, göreve yeni seçilen Manisa Meyve-Sebze ve Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Destan Bulgay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Kongre ile birlikte göreve seçilen Manisa Meyve-Sebze ve Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Destan Bulgay, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ı ağırladı. Yönetim Kurulu üyeleri birlikte çiçeği burnunda Başkan Bulgay’ı ziyaret eden İYİ Partili Akan, yapılan seçimin ve bayrak değişiminin tüm pazarcı esnafına hayırlı olmasını diledi. “ESNAFLARIMIZLA ORTAK ÇALIŞMALAR HAZIRLAMAK İSTİYORUZ” İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “Esnaflarımızın tüm kesimlerinin yanında olduğumuzu göstermek için ziyaretlerimize ve birlikte çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Manisa Pazarcılar Odası’na seçilen yeni başkanımız Destan Bulgay’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledik. İYİ Parti olarak esnaflarımızın tüm isteklerini dinleyerek ortak projeler hazırlamak, esnafımızın üzerindeki yükleri bir nebze olsun hafifletmek ve yaşadıkları sıkıntıları kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Pazarcılarımızın ve manavlarımızın çözüm bekleyen bir çok sorunu var. Bu sorunları iyi biliyoruz. Çözüm noktasında önerilerimizi gündemde tutmaya devam edeceğiz. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Başkan Bulgay’a teşekkür ediyorum” dedi. Manisa Meyve-Sebze ve Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Destan Bulgay’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’a teşekkürlerini iletti.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, göreve yeni seçilen Manisa Meyve-Sebze ve Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Destan Bulgay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Kongre ile birlikte göreve seçilen Manisa Meyve-Sebze ve Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Destan Bulgay, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ı ağırladı.

Yönetim Kurulu üyeleri birlikte çiçeği burnunda Başkan Bulgay’ı ziyaret eden İYİ Partili Akan, yapılan seçimin ve bayrak değişiminin tüm pazarcı esnafına hayırlı olmasını diledi.

“ESNAFLARIMIZLA ORTAK ÇALIŞMALAR HAZIRLAMAK İSTİYORUZ”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “Esnaflarımızın tüm kesimlerinin yanında olduğumuzu göstermek için ziyaretlerimize ve birlikte çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Manisa Pazarcılar Odası’na seçilen yeni başkanımız Destan Bulgay’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledik. İYİ Parti olarak esnaflarımızın tüm isteklerini dinleyerek ortak projeler hazırlamak, esnafımızın üzerindeki yükleri bir nebze olsun hafifletmek ve yaşadıkları sıkıntıları kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Pazarcılarımızın ve manavlarımızın çözüm bekleyen bir çok sorunu var. Bu sorunları iyi biliyoruz. Çözüm noktasında önerilerimizi gündemde tutmaya devam edeceğiz. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Başkan Bulgay’a teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa Meyve-Sebze ve Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Destan Bulgay’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’a teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.