İYİ Partili Akan’dan Yumrukaya ve ETV’ye ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2020 - 10:03, Güncelleme: 03.12.2020 - 10:03
 

İYİ Partili Akan’dan Yumrukaya ve ETV’ye ziyaret

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’yı Ofishome Mağazası’nda ziyaret etti. Manisa’nın ilk yerel televizyonu ETV’nin 27. yaşı dolayısıyla ilk önce Yumrukaya’yı ziyaret eden Akan, daha sonra da ETV – Denge Gazetesi Ailesi’ne de ziyaret düzenledi.
16 Kasım 1994 tarihinde kurulan ve Manisa’nın ilk yerel televizyonu olma özelliği taşıyan ETV’ye 27’inci yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ETV’nin kurucusu Erdinç Yumrukaya’yı Ofishome Mağazası’nda ziyaret etti. ETV’nin doğru, dürüst ve ilkeli yayıncılık anlayışından dolayı her kesimin takdirini kazandığını ve yıllardır bu çizgisini asla bozmadığını; bu duruşun da Erdinç Yumrukaya’nın bir başarısı olduğunu belirten İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Yumrukaya’ya kendisini ağırladığı için teşekkür etti. AKAN DAHA SONRA ETV-DENGE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Yumrukaya’ya düzenlediği ziyaret sonrasında İlçe Teşkilat Başkanı Muğdat Gündoğdu, İlçe Basın Danışmanı Yiğit Balkanlı ile birlikte ETV-Denge Ailesi’ni ziyaret etti. Akan ve yönetim kurulu üyeleri, ETV-Denge Gazetesi ekibi tarafından ağırlandı. Gündeme dair sohbetler edilen ziyarette Başkan Akan, yerel basının önemine değindi. Sorunların çözümü noktasında Manisa’nın sesi olmaya devam edeceklerini belirten ETV-Denge ekibi, Başkan Akan ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’yı Ofishome Mağazası’nda ziyaret etti. Manisa’nın ilk yerel televizyonu ETV’nin 27. yaşı dolayısıyla ilk önce Yumrukaya’yı ziyaret eden Akan, daha sonra da ETV – Denge Gazetesi Ailesi’ne de ziyaret düzenledi.

16 Kasım 1994 tarihinde kurulan ve Manisa’nın ilk yerel televizyonu olma özelliği taşıyan ETV’ye 27’inci yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ETV’nin kurucusu Erdinç Yumrukaya’yı Ofishome Mağazası’nda ziyaret etti. ETV’nin doğru, dürüst ve ilkeli yayıncılık anlayışından dolayı her kesimin takdirini kazandığını ve yıllardır bu çizgisini asla bozmadığını; bu duruşun da Erdinç Yumrukaya’nın bir başarısı olduğunu belirten İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Yumrukaya’ya kendisini ağırladığı için teşekkür etti.

AKAN DAHA SONRA ETV-DENGE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Yumrukaya’ya düzenlediği ziyaret sonrasında İlçe Teşkilat Başkanı Muğdat Gündoğdu, İlçe Basın Danışmanı Yiğit Balkanlı ile birlikte ETV-Denge Ailesi’ni ziyaret etti. Akan ve yönetim kurulu üyeleri, ETV-Denge Gazetesi ekibi tarafından ağırlandı. Gündeme dair sohbetler edilen ziyarette Başkan Akan, yerel basının önemine değindi. Sorunların çözümü noktasında Manisa’nın sesi olmaya devam edeceklerini belirten ETV-Denge ekibi, Başkan Akan ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.