İYİ PARTİLİ AKKAL, MANİSALILARA TEŞEKKÜR ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2018 - 08:26, Güncelleme: 26.06.2018 - 08:26
 

İYİ PARTİLİ AKKAL, MANİSALILARA TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, seçim sürecinde kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm seçmenlere teşekkür etti.
Akkal, sözlerinde “Pazar günü ülkemizde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri resmi olmayan sonuçlarına göre siz değerli Manisalı hemşerilerimizin teveccühleri ile İYİ Parti’den Manisa Milletvekilliğine seçilmiş bulunuyorum.” ifadelerine yer verdi.   AKKAL: “ÖNCELİĞİM MANİSA VE MANİSALILAR OLACAK” “Cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, vatanımıza ve bayrağımıza hizmeti kendine şiar edinen, önceliği sadece Türk milleti olanülkemizin her ilinden her bölgesinden milletvekili seçilen arkadaşlarıma parti ayırt etmeksizintebriklerimi sunuyor.Büyük bir çaba, gayret ve sağduyu ile bu zorlu seçim sürecini yöneten başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi olmak üzere tüm Cumhurbaşkanı adaylarımızı da canı yürekten tebrik ediyorum.Sandıktan çıkan sonuçlara ve necip Türk milletinin kararına saygımızın sonsuz olduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte daha önce de söz verdiğim gibi önceliğimin Manisa ve Manisalılar olacağının tekrar altını çiziyorum.” “2019 YEREL SEÇİMLERİ İÇİN ŞİMDİDEN HAZIRLANMAYA BAŞLADIK” Akkal konuşmasında, “Bu seçimlerin akabinde TBMM’de bizlerin üzerine düşen görevde; daima eleştiren, yıkıcı ve iktidar partisinin iş yapmasını engelleyen bir anlayış yerine, partimizin adı gibi İYİ bir muhalefet anlayışıyla Türk milletine hizmet etmek olacaktır. Yapıcı, yol gösteren, doğru işlerde destek olan bir anlayış ile muhalefet görevini sürdüreceğimizi buradan beyan ediyorum. Parti gözetmeden Manisa’dan sizlerin oyları ile seçilen diğer tüm milletvekili arkadaşlarım ile beraber Manisa’ya ve Manisalılara daha fazla yatırım ve hizmet getirebilmek adına her türlü işbirliğine hazır olduğumu buradan tekrar belirtiyorum.24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını ve daha fazla demokrasi, daha fazla hukuk, daha iyi ekonomik şartlar sağlamasını yüce rabbimden diliyorum. Manisa’da İYİ Parti’yi kurduğumuz günden bugüne kadar bizlere inanan, güvenen ve destek olan partimize oy vermiş ya da vermemiş siz değerli hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum.Bu yola birlikte çıktığım ve bu yolda yürürken tanıştığım, gecesini gündüzüne katan, işini, çocuklarını, ailesini bu dava uğrunda ihmal eden, mevki makam ayırt etmeden tümvefakar ve cefakar iyilere, tüm cesur insanlara yani tüm İYİ Parti kadrolarına binlerce kez teşekkür ediyorum. İyi ki sizlerle bu yola çıkmışım. İyi ki varsınız.Manisa İYİ Parti kadroları olarak her şartta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin emrinde ve yanında olduğumuzu da belirterek çok daha iyi sonuçlar alacağımız 2019 yerel seçimleri için şimdiden hazırlanmaya başladığımızı belirtmek istiyorum.” dedi.
İYİ Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, seçim sürecinde kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm seçmenlere teşekkür etti.
Akkal, sözlerinde “Pazar günü ülkemizde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri resmi olmayan sonuçlarına göre siz değerli Manisalı hemşerilerimizin teveccühleri ile İYİ Parti’den Manisa Milletvekilliğine seçilmiş bulunuyorum.” ifadelerine yer verdi.
 
AKKAL: “ÖNCELİĞİM MANİSA VE MANİSALILAR OLACAK”
“Cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, vatanımıza ve bayrağımıza hizmeti kendine şiar edinen, önceliği sadece Türk milleti olanülkemizin her ilinden her bölgesinden milletvekili seçilen arkadaşlarıma parti ayırt etmeksizintebriklerimi sunuyor.Büyük bir çaba, gayret ve sağduyu ile bu zorlu seçim sürecini yöneten başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi olmak üzere tüm Cumhurbaşkanı adaylarımızı da canı yürekten tebrik ediyorum.Sandıktan çıkan sonuçlara ve necip Türk milletinin kararına saygımızın sonsuz olduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte daha önce de söz verdiğim gibi önceliğimin Manisa ve Manisalılar olacağının tekrar altını çiziyorum.”

“2019 YEREL SEÇİMLERİ İÇİN ŞİMDİDEN HAZIRLANMAYA BAŞLADIK”
Akkal konuşmasında, “Bu seçimlerin akabinde TBMM’de bizlerin üzerine düşen görevde; daima eleştiren, yıkıcı ve iktidar partisinin iş yapmasını engelleyen bir anlayış yerine, partimizin adı gibi İYİ bir muhalefet anlayışıyla Türk milletine hizmet etmek olacaktır. Yapıcı, yol gösteren, doğru işlerde destek olan bir anlayış ile muhalefet görevini sürdüreceğimizi buradan beyan ediyorum. Parti gözetmeden Manisa’dan sizlerin oyları ile seçilen diğer tüm milletvekili arkadaşlarım ile beraber Manisa’ya ve Manisalılara daha fazla yatırım ve hizmet getirebilmek adına her türlü işbirliğine hazır olduğumu buradan tekrar belirtiyorum.24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını ve daha fazla demokrasi, daha fazla hukuk, daha iyi ekonomik şartlar sağlamasını yüce rabbimden diliyorum. Manisa’da İYİ Parti’yi kurduğumuz günden bugüne kadar bizlere inanan, güvenen ve destek olan partimize oy vermiş ya da vermemiş siz değerli hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum.Bu yola birlikte çıktığım ve bu yolda yürürken tanıştığım, gecesini gündüzüne katan, işini, çocuklarını, ailesini bu dava uğrunda ihmal eden, mevki makam ayırt etmeden tümvefakar ve cefakar iyilere, tüm cesur insanlara yani tüm İYİ Parti kadrolarına binlerce kez teşekkür ediyorum. İyi ki sizlerle bu yola çıkmışım. İyi ki varsınız.Manisa İYİ Parti kadroları olarak her şartta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin emrinde ve yanında olduğumuzu da belirterek çok daha iyi sonuçlar alacağımız 2019 yerel seçimleri için şimdiden hazırlanmaya başladığımızı belirtmek istiyorum.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.