İYİ PARTİLİ ÇELİK'TEN BAŞKAN AKYÜZ'E ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2022 - 15:34, Güncelleme: 21.01.2022 - 15:34
 

İYİ PARTİLİ ÇELİK'TEN BAŞKAN AKYÜZ'E ZİYARET

İYİ Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Çelik ve Kadın Politikaları Başkanı Emel Ertop ile beraberindeki heyet, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda güven tazeleyen Başkan Bahattin Akyüz'ü ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini ilettiler.
İYİ Parti Şehzadeler  İlçe Başkanı Ahmet ÇELİK, Şehzadeler Kadın Politikaları Başkanı Emel ERTOP, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet ile birlikte yapılan seçimler sonrasında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını kazanan Bahattin AKYÜZ'ü makamında ziyaret ettiler. Ziyaretin seçimleri kazanan başkana hayırlı olsun demek, çalışmalarında başarılar temenni etmek için olduğunu belirten Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, "İYİ Parti, Manisa’da oda seçimlerinin nasıl olması gerektiğini de göstermiştir. Seçimlere siyasi partiler değil, kendi mesleklerine sahip çıkmaya çalışan esnaflar müdahil olsun. Siyasi partiler oda seçimlerinde aktif rol almamalı. Seçimlere gölge düşmemesi açısından bizler İYİ PARTİ  olarak yapılan seçimlere müdahil olmadık. Bu arada Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerini kazanan Bahattin AKYÜZ  Başkanımıza da esnafımızın yararına yapacağına inandığımız çalışmalarında başarılar dileriz.” dedi. "İŞİMİZ GÜCÜMÜZ ESNAF" Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz,  beşinci dönem  seçilerek  kendisine güvenenleri mahçup  etmiyeceğini belirtti, "Daha yapılacak çok hizmetimiz var, işimiz gücümüz esnaf bizim" dedi. "YENİ DÖNEME HAZIRIZ" 50 yılı aşkın bir süredir esnaflık, 30 yıldan fazla zamandır da emlak danışmanlığı yaptığını belirten, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, "Küçük esnafın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Fırın, kasap, çiçekçi gibi birçok meslek dalından esnafımızın emeğini çaldırmamak adına, her türlü tanıtım ve denetim çalışmalarımıza devam ediyoruz."dedi.
İYİ Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Çelik ve Kadın Politikaları Başkanı Emel Ertop ile beraberindeki heyet, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda güven tazeleyen Başkan Bahattin Akyüz'ü ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini ilettiler.

İYİ Parti Şehzadeler  İlçe Başkanı Ahmet ÇELİK, Şehzadeler Kadın Politikaları Başkanı Emel ERTOP, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet ile birlikte yapılan seçimler sonrasında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını kazanan Bahattin AKYÜZ'ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretin seçimleri kazanan başkana hayırlı olsun demek, çalışmalarında başarılar temenni etmek için olduğunu belirten Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, "İYİ Parti, Manisa’da oda seçimlerinin nasıl olması gerektiğini de göstermiştir. Seçimlere siyasi partiler değil, kendi mesleklerine sahip çıkmaya çalışan esnaflar müdahil olsun. Siyasi partiler oda seçimlerinde aktif rol almamalı. Seçimlere gölge düşmemesi açısından bizler İYİ PARTİ  olarak yapılan seçimlere müdahil olmadık. Bu arada Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerini kazanan Bahattin AKYÜZ  Başkanımıza da esnafımızın yararına yapacağına inandığımız çalışmalarında başarılar dileriz.” dedi.

"İŞİMİZ GÜCÜMÜZ ESNAF"

Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz,  beşinci dönem  seçilerek  kendisine güvenenleri mahçup  etmiyeceğini belirtti, "Daha yapılacak çok hizmetimiz var, işimiz gücümüz esnaf bizim" dedi.

"YENİ DÖNEME HAZIRIZ"

50 yılı aşkın bir süredir esnaflık, 30 yıldan fazla zamandır da emlak danışmanlığı yaptığını belirten, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, "Küçük esnafın sorunlarını çok iyi biliyoruz.

Fırın, kasap, çiçekçi gibi birçok meslek dalından esnafımızın emeğini çaldırmamak adına, her türlü tanıtım ve denetim çalışmalarımıza devam ediyoruz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.