İZCİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2018 - 18:10, Güncelleme: 04.11.2018 - 18:10
 

İZCİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Manisa’nın köklü ailelerinden İzci ailesinin önemli ferdi Hikmet İzci yaşamını yitirdi. İzcinin cenazesine belediye başkanları, geçmiş dönemlerin eski milletvekilleri, siyasi partilerin temsilcileri, Manisalı siyasetçiler, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İzci ailesi daha önce ilk ferdi eski milletvekili Mustafa İzci’yi kaybetmişti, ardından da İlhan İzci’yi son yolculuğuna uğurladı. İzci ailesi acı haberi bu kez de Hikmet İzci’nin ani ölümüyle aldı. Zekavet İzci ile olan evliliğinden Cemal İzci ve Serap İzci Tınaz isimli iki çocuğu olan 85 yaşındaki Hikmet İzci’nin cenazesi ikindi namazında Hatuniye Camii’nde kılındı.   GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE EBEDİ İSTİRAHATGAHINA UĞURLANDI   Cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Azmi Açıkdil, Ümit Canuyar, Mehmet Güzgülü, Erdinç Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Sebahattin Kayhan, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak, eski belediye başkanlarından Zafer Ünal, İYİ Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, CHP Milletvekili Özgür Özel, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa esnafları, İzci ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gelen vatandaşlar İzci ailesine baş sağlığında bulundular. Cenaze namazının ardından Hikmet İzci Kırtık Asri mezarlıktaki aile kabristanlığında toprağa verilmek üzere ebedi istirahatgahına gözyaşları arasında uğurlandı. Ailenin geride kalan en büyüğü Mümtaz İzci ve Hikmet İzci, yakınlarına ve ailesine cenazeye katılanlar baş sağlığı temennilerinde bulundular. Bizler de Erdinç Şirketler Gurubu olarak Hikmet İzci’ye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Manisa’nın köklü ailelerinden İzci ailesinin önemli ferdi Hikmet İzci yaşamını yitirdi. İzcinin cenazesine belediye başkanları, geçmiş dönemlerin eski milletvekilleri, siyasi partilerin temsilcileri, Manisalı siyasetçiler, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İzci ailesi daha önce ilk ferdi eski milletvekili Mustafa İzci’yi kaybetmişti, ardından da İlhan İzci’yi son yolculuğuna uğurladı. İzci ailesi acı haberi bu kez de Hikmet İzci’nin ani ölümüyle aldı.
Zekavet İzci ile olan evliliğinden Cemal İzci ve Serap İzci Tınaz isimli iki çocuğu olan 85 yaşındaki Hikmet İzci’nin cenazesi ikindi namazında Hatuniye Camii’nde kılındı.
 
GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE EBEDİ İSTİRAHATGAHINA UĞURLANDI
 
Cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Azmi Açıkdil, Ümit Canuyar, Mehmet Güzgülü, Erdinç Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Sebahattin Kayhan, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak, eski belediye başkanlarından Zafer Ünal, İYİ Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, CHP Milletvekili Özgür Özel, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa esnafları, İzci ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gelen vatandaşlar İzci ailesine baş sağlığında bulundular. Cenaze namazının ardından Hikmet İzci Kırtık Asri mezarlıktaki aile kabristanlığında toprağa verilmek üzere ebedi istirahatgahına gözyaşları arasında uğurlandı. Ailenin geride kalan en büyüğü Mümtaz İzci ve Hikmet İzci, yakınlarına ve ailesine cenazeye katılanlar baş sağlığı temennilerinde bulundular. Bizler de Erdinç Şirketler Gurubu olarak Hikmet İzci’ye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.