İZMİR'E GİDENLER DİKKAT!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2018 - 08:05, Güncelleme: 11.07.2018 - 08:05
 

İZMİR'E GİDENLER DİKKAT!

Sabuncubeli Tüneli’nin giriş bölümünde yol genişletme çalışmasından dolayı trafik tek şeride düşürüldü. Sabuncubeli Yolu'nda gün boyu trafik sıkışıklığı yaşandı.
Sabah saatlerinde başlayan trafik sıkışıklığının sebebi tünele yakın bir yerde yol genişletme çalışmasının olmasıydı. Bu çalışma süresinde tek şeride düşürülen yolda uzun kuyruklar oluşturuldu, kimi araçlar sıcak havada hararet yapıp arızalandı. Yolun daraldığı alanda hiçbir yetkilinin olmaması sürücüleri isyan ettirdi. Manisa'da Denge Gazetesi whatsapp ihbar hattına gönderilen görüntülerin ardından Sabuncubeli'nde bu trafikte mahsur kalan okuyucumuz; "Yetkililere sesleniyoruz, 40 derece sıcağın altında bu çilenin sona erdirilmesini istiyoruz. İnsanlar İzmir'e 2-3 saat rötarla gidiyor. Bu durum son bulmalı, herkes üzerine düşeni yapmalı. Bu eziyeti çektirenler çalışmalar başlamadan önce muhakkak kamuoyuna bilgi vermelidir."      
Sabuncubeli Tüneli’nin giriş bölümünde yol genişletme çalışmasından dolayı trafik tek şeride düşürüldü. Sabuncubeli Yolu'nda gün boyu trafik sıkışıklığı yaşandı.
Sabah saatlerinde başlayan trafik sıkışıklığının sebebi tünele yakın bir yerde yol genişletme çalışmasının olmasıydı. Bu çalışma süresinde tek şeride düşürülen yolda uzun kuyruklar oluşturuldu, kimi araçlar sıcak havada hararet yapıp arızalandı. Yolun daraldığı alanda hiçbir yetkilinin olmaması sürücüleri isyan ettirdi.

Manisa'da Denge Gazetesi whatsapp ihbar hattına gönderilen görüntülerin ardından Sabuncubeli'nde bu trafikte mahsur kalan okuyucumuz; "Yetkililere sesleniyoruz, 40 derece sıcağın altında bu çilenin sona erdirilmesini istiyoruz. İnsanlar İzmir'e 2-3 saat rötarla gidiyor. Bu durum son bulmalı, herkes üzerine düşeni yapmalı. Bu eziyeti çektirenler çalışmalar başlamadan önce muhakkak kamuoyuna bilgi vermelidir."


 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.