İZMİRLİOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2018 - 10:18, Güncelleme: 10.01.2018 - 10:18
 

İZMİRLİOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Yeni yıl ile birlikte başlayan Oda seçimlerinin heyecanı sürerken, Manisa Esnaf ve Kahveciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan İzmirlioğlu, dün Uncubozköy’de düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. İzmirlioğlu, 2018 yılı Şubat ayında yapılacak seçimlerde Manisa Esnaf ve Kahveciler Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
“ 10 KAHVEHANE YANYANA OLMAMALI” İzmirlioğlu, Manisalı kahvehane işletmecileri olarak yasal düzenlemelerin belirleyicimaddelerine ilişkin yeni çalışmalar yapılmasının gerekliliğinin altını çizdi.Merhum Başkan Abdullah Uğursalan’dan sonra ki kurulan ilk yönetimde 3 yıldır çeşitli görevler alan başkan adayı Gökhan İzmirlioğlu şu açıklamalarda bulundu,  “Hizmet yarışında esnafımızı en iyi şekilde temsil etmek için 8 Şubat 2018’de Kültür Sitesi’nde yapılacak olan Genel Kurulumuza tüm esnaf arkadaşlarımız ve dostlarımızı bekliyorum.Manisamıza daha iyi hizmet verebilmek için tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile bir arada çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Sıkıntı ve tüm sorunlara çözüm üretme anlayışı ile yola çıktığımızı berlirterek, üyelerimizin desteğini bekliyorum. Odamızın çok fazla eksikleri oluyordu. Yapılması gereken işler zamanında yapılmıyor ve üyelerimize de sahip çıkılmıyordu. Biz daha iyi ve disiplinli görev yapmak için, üyelerimize sahip çıkmak için odamızın başkanlığına talip olduk. Güzel projelerimiz var. Bunları gerçekleştireceğiz. Örneğin; Kahvehanelerin ruhsat değerlerini artırmamız lazım. Bir mahallede 10 kahvehane yan yana olmamalı. Her önüne gelen kahvehane açmamalı. Ruhsatsız ve gerekli kurumlara ödemelerini yapmayan birçok kahvehane var. Kayıt dışı kahvehaneler de buna keza. Fırıncılar Odası ruhsatlarına belli bir standart getirdi. Biz de kahvehane ruhsatlarına belirli kriterlerde belirli bir standart getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Yeni yıl ile birlikte başlayan Oda seçimlerinin heyecanı sürerken, Manisa Esnaf ve Kahveciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan İzmirlioğlu, dün Uncubozköy’de düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. İzmirlioğlu, 2018 yılı Şubat ayında yapılacak seçimlerde Manisa Esnaf ve Kahveciler Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
“ 10 KAHVEHANE YANYANA OLMAMALI”
İzmirlioğlu, Manisalı kahvehane işletmecileri olarak yasal düzenlemelerin belirleyicimaddelerine ilişkin yeni çalışmalar yapılmasının gerekliliğinin altını çizdi.Merhum Başkan Abdullah Uğursalan’dan sonra ki kurulan ilk yönetimde 3 yıldır çeşitli görevler alan başkan adayı Gökhan İzmirlioğlu şu açıklamalarda bulundu,  “Hizmet yarışında esnafımızı en iyi şekilde temsil etmek için 8 Şubat 2018’de Kültür Sitesi’nde yapılacak olan Genel Kurulumuza tüm esnaf arkadaşlarımız ve dostlarımızı bekliyorum.Manisamıza daha iyi hizmet verebilmek için tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile bir arada çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Sıkıntı ve tüm sorunlara çözüm üretme anlayışı ile yola çıktığımızı berlirterek, üyelerimizin desteğini bekliyorum. Odamızın çok fazla eksikleri oluyordu. Yapılması gereken işler zamanında yapılmıyor ve üyelerimize de sahip çıkılmıyordu. Biz daha iyi ve disiplinli görev yapmak için, üyelerimize sahip çıkmak için odamızın başkanlığına talip olduk. Güzel projelerimiz var. Bunları gerçekleştireceğiz. Örneğin; Kahvehanelerin ruhsat değerlerini artırmamız lazım. Bir mahallede 10 kahvehane yan yana olmamalı. Her önüne gelen kahvehane açmamalı. Ruhsatsız ve gerekli kurumlara ödemelerini yapmayan birçok kahvehane var. Kayıt dışı kahvehaneler de buna keza. Fırıncılar Odası ruhsatlarına belli bir standart getirdi. Biz de kahvehane ruhsatlarına belirli kriterlerde belirli bir standart getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.