KABAÇINAR’IN YAĞMURSUYU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2017 - 09:06, Güncelleme: 28.08.2017 - 09:06
 

KABAÇINAR’IN YAĞMURSUYU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Kabaçınar Mahallesi’ndeki camii ve kahvehanede yaşanan su baskını hakkında yerel bir internet sitesince kanalizasyon giderinin unutulduğu ile ilgili yapılan haberi yalanladı. MASKİ, mahallede 3 gün içerisinde yaptığı yağmursuyu ızgaraları ile bu sorunu da çözüme kavuşturdu.
Turgutlu’da yerel bir internet sitesinde; “MASKİ, Yaptığı Kanalizasyona Gider Koymayı Unuttu” başlığıyla yayınlanan haberin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını belirten MASKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, sorunun kanalizasyon giderinin eksikliğinden kaynaklanmadığının altını çizerek, cami ve kahvehanede meydana gelen su baskının kot farkından dolayı olduğunu açıkladı. Mahallede daha önce yağmursuyu baskınını önlemek için dere ıslah ve korkuluk çalışması yapıldığı ifade edilerek taşkın sorununun çözüldüğü vurgulandı. KOT FARKINDAN KAYNAKLI SORUNA ÇÖZÜM GETİRİLDİ Mahallede, kot farkından kaynaklı olarak yaşanan yağmursuyu sorununu ortadan kaldırmak için hızla çalışma başlatan MASKİ, 3 gün içerisinde çalışmalarını tamamlayarak 2 ayrı noktadan gelen yağmur suları için ızgara inşa etti. Izgaralar, ıslah çalışması yapılan dere kesitinin içine taşınarak kot farkından dolayı yaşanan sıkıntı ortadan kaldırıldı. “MAHALLE OLARAK ÇOK BÜYÜK YATIRIM GÖRDÜK” Kabaçınar Mahalle Muhtarı Üzeyir Ergül, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından birçok sıkıntılarına son verildiğini ifade ederek, “MASKİ’ye daha önce mahallemizde yaşanan taşkınlar için başvurduk. Sağ olsunlar mahallemizde dere ıslahı yapıldı. Çok rahat ettik. Bizim için büyük sıkıntı yaratan durum ortadan kalktı. Son yapılan ızgara işi ile Allah razı olsun kot farkından kaynaklanan sorunlarımız da artık bitti. Mahalle olarak çok büyük yatırım gördük. Altyapımız tamamen yenilendi. Taşıma suyu derdimize son verildi. Her şey için teşekkür ediyoruz” dedi.  
MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Kabaçınar Mahallesi’ndeki camii ve kahvehanede yaşanan su baskını hakkında yerel bir internet sitesince kanalizasyon giderinin unutulduğu ile ilgili yapılan haberi yalanladı. MASKİ, mahallede 3 gün içerisinde yaptığı yağmursuyu ızgaraları ile bu sorunu da çözüme kavuşturdu.
Turgutlu’da yerel bir internet sitesinde; “MASKİ, Yaptığı Kanalizasyona Gider Koymayı Unuttu” başlığıyla yayınlanan haberin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını belirten MASKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, sorunun kanalizasyon giderinin eksikliğinden kaynaklanmadığının altını çizerek, cami ve kahvehanede meydana gelen su baskının kot farkından dolayı olduğunu açıkladı. Mahallede daha önce yağmursuyu baskınını önlemek için dere ıslah ve korkuluk çalışması yapıldığı ifade edilerek taşkın sorununun çözüldüğü vurgulandı.




KOT FARKINDAN KAYNAKLI SORUNA ÇÖZÜM GETİRİLDİ
Mahallede, kot farkından kaynaklı olarak yaşanan yağmursuyu sorununu ortadan kaldırmak için hızla çalışma başlatan MASKİ, 3 gün içerisinde çalışmalarını tamamlayarak 2 ayrı noktadan gelen yağmur suları için ızgara inşa etti. Izgaralar, ıslah çalışması yapılan dere kesitinin içine taşınarak kot farkından dolayı yaşanan sıkıntı ortadan kaldırıldı.


“MAHALLE OLARAK ÇOK BÜYÜK YATIRIM GÖRDÜK”
Kabaçınar Mahalle Muhtarı Üzeyir Ergül, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından birçok sıkıntılarına son verildiğini ifade ederek, “MASKİ’ye daha önce mahallemizde yaşanan taşkınlar için başvurduk. Sağ olsunlar mahallemizde dere ıslahı yapıldı. Çok rahat ettik. Bizim için büyük sıkıntı yaratan durum ortadan kalktı. Son yapılan ızgara işi ile Allah razı olsun kot farkından kaynaklanan sorunlarımız da artık bitti. Mahalle olarak çok büyük yatırım gördük. Altyapımız tamamen yenilendi. Taşıma suyu derdimize son verildi. Her şey için teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.