Kadınlar Manisa’yı Gezdi

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2018 - 14:57, Güncelleme: 02.02.2018 - 14:57
 

Kadınlar Manisa’yı Gezdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün tarafından 2013 yılında başlatılan “Haydi Kadınlar Manisa”ya projesi kapsamında yaklaşık 200 kadın Manisa’nın tarihi ve turistik güzelliklerini gezdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerinden otobüslerle alınan kadınlar, gönüllü rehber eşliğinde Manisa’yı yakından tanıma fırsatı yakaladı. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Haydi Kadınlar Manisa”ya projesine kadınların ilgisi artarak devam ediyor. Bu kapsamda ilçelerde yaşayan yaklaşık 200 kadın Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüslerle Manisa’yı gezdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu’nun katılımıyla ve Gönüllü Rehber Canan Akyüz’ün tanıtımı eşliğinde Manisa’nın tarihi ve turistik yerlerini gezen Manisalı kadınlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen dev projeleri de yakından görme imkanı buldular. “Haydi Kadınlar Manisa’ya” etkinliğine Demirci, Turgutlu, Akhisar, Salihli, Saruhanlı ve Gördes ilçelerinden yaklaşık 200 kadın katılım gösterdi. Gezi, sabah 09.30’da Ulupark Kadınlar Kahvesi’nde start verilip, 17.15’te Atatürk Kent Park tanıtımı ile sona erdi. Bu süre aralığında Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, Sultan Camii, Atatürk Gençlik Merkezi, Mevlevihane Müzesi, Tarihi Tıp Müzesi, Niobe Ağlayan Kaya ve Muradiye Camii gibi şehrin önemli eserleri ziyaret edildi, gönüllü rehber tarafından katılımcılara bilgiler verildi. Geziden oldukça memnun kalan kadınlar, kendilerine sunulan imkan nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün tarafından 2013 yılında başlatılan “Haydi Kadınlar Manisa”ya projesi kapsamında yaklaşık 200 kadın Manisa’nın tarihi ve turistik güzelliklerini gezdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerinden otobüslerle alınan kadınlar, gönüllü rehber eşliğinde Manisa’yı yakından tanıma fırsatı yakaladı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Haydi Kadınlar Manisa”ya projesine kadınların ilgisi artarak devam ediyor. Bu kapsamda ilçelerde yaşayan yaklaşık 200 kadın Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüslerle Manisa’yı gezdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu’nun katılımıyla ve Gönüllü Rehber Canan Akyüz’ün tanıtımı eşliğinde Manisa’nın tarihi ve turistik yerlerini gezen Manisalı kadınlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen dev projeleri de yakından görme imkanı buldular.



“Haydi Kadınlar Manisa’ya” etkinliğine Demirci, Turgutlu, Akhisar, Salihli, Saruhanlı ve Gördes ilçelerinden yaklaşık 200 kadın katılım gösterdi. Gezi, sabah 09.30’da Ulupark Kadınlar Kahvesi’nde start verilip, 17.15’te Atatürk Kent Park tanıtımı ile sona erdi. Bu süre aralığında Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, Sultan Camii, Atatürk Gençlik Merkezi, Mevlevihane Müzesi, Tarihi Tıp Müzesi, Niobe Ağlayan Kaya ve Muradiye Camii gibi şehrin önemli eserleri ziyaret edildi, gönüllü rehber tarafından katılımcılara bilgiler verildi. Geziden oldukça memnun kalan kadınlar, kendilerine sunulan imkan nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.