KALDIRIM İŞGALLERİ SON BULUYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2017 - 15:19, Güncelleme: 18.12.2017 - 15:19
 

KALDIRIM İŞGALLERİ SON BULUYOR

 Manisa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçen ve ana arter olan 5 caddede vatandaşların talepleri doğrultusunda ‘Sıfır İşgal Uygulaması’ başlıyor. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçen İzmir Caddesi (Karaköy-Dış Mahalle), Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Seyfettin Bey Caddesi, 8 Eylül Caddesi (Doğu Caddesi) ve Cumhuriyet Caddesi’nde ‘Sıfır İşgal Uygulaması başlatılıyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda uygulamaya konulmasına karar verilen ve 1 Ocak 2018’de başlatılacak olan uygulama öncesi Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın bilgilendirme çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Zabıta Daire Başkanı Ayroğan İra, Zabıta ekipleri ile birlikte vatandaşlara ve esnaflara bilgilendirme broşürleri dağıttı. Sıfır İşgal Uygulaması ile ilgili bilgi veren Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, “Daha önce bu konuyu vatandaşlarımıza sorduk ve onlardan aldığımız talep ve ardından da Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile doğrultusunda 1 Ocak itibariyle uygulamayı başlatıyoruz. Bu tarihten itibaren ana arter olarak geçen 5 caddede kaldırımlarda sıfır işgal olacak. Bugün itibariyle de bastırdığımız bilgilendirme broşürlerini vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza dağıtıyoruz” dedi. Broşürlerin üzerinde yer alan görsellerin örnek olduğunu ve şahsi olarak hiç kimse ile sorunları olmadığını söyleyen Daire Başkanı Aydoğan İra, “Vatandaşımızı ve esnafımızı bilinçlendirerek herhangi bir sıkıntı yaşanmasın istiyoruz. Broşürde vatandaşımıza sorulan soruların oranları var. Hangi caddelerde sıfır işgal uygulaması olacağına dair bilgiler yer alıyor. Yıl başından sonra daha ferah kaldırımlara kavuşacağız” diye konuştu.  
 Manisa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçen ve ana arter olan 5 caddede vatandaşların talepleri doğrultusunda ‘Sıfır İşgal Uygulaması’ başlıyor. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçen İzmir Caddesi (Karaköy-Dış Mahalle), Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Seyfettin Bey Caddesi, 8 Eylül Caddesi (Doğu Caddesi) ve Cumhuriyet Caddesi’nde ‘Sıfır İşgal Uygulaması başlatılıyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda uygulamaya konulmasına karar verilen ve 1 Ocak 2018’de başlatılacak olan uygulama öncesi Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın bilgilendirme çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Zabıta Daire Başkanı Ayroğan İra, Zabıta ekipleri ile birlikte vatandaşlara ve esnaflara bilgilendirme broşürleri dağıttı. Sıfır İşgal Uygulaması ile ilgili bilgi veren Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, “Daha önce bu konuyu vatandaşlarımıza sorduk ve onlardan aldığımız talep ve ardından da Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile doğrultusunda 1 Ocak itibariyle uygulamayı başlatıyoruz. Bu tarihten itibaren ana arter olarak geçen 5 caddede kaldırımlarda sıfır işgal olacak. Bugün itibariyle de bastırdığımız bilgilendirme broşürlerini vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza dağıtıyoruz” dedi.

Broşürlerin üzerinde yer alan görsellerin örnek olduğunu ve şahsi olarak hiç kimse ile sorunları olmadığını söyleyen Daire Başkanı Aydoğan İra, “Vatandaşımızı ve esnafımızı bilinçlendirerek herhangi bir sıkıntı yaşanmasın istiyoruz. Broşürde vatandaşımıza sorulan soruların oranları var. Hangi caddelerde sıfır işgal uygulaması olacağına dair bilgiler yer alıyor. Yıl başından sonra daha ferah kaldırımlara kavuşacağız” diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.