Kent Müzesi, felsefe etkinliğine ev sahipliği yaptı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2021 - 15:39, Güncelleme: 18.12.2021 - 15:39
 

Kent Müzesi, felsefe etkinliğine ev sahipliği yaptı

Salihli Belediyesi Kent Müzesi, eTwinning Projesi kapsamında Türkiye’de 10 müzede eş zamanlı olarak gerçekleşen ‘Müzede Felsefe Etkinliği’ne ev sahipliği yaptı.
Salihli Mehmetçik Anadolu Lisesi etwinning Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlik kapsamında ünlü Türk bilim insanları ve düşünürleri Mevlana Celaleddin-i Rumi, İbn-i Sina ve Fatma Aliye Hanım ile Yunan filozoflar Aristoteles, Sokrates, Thales ve Platon’un hayat hikayeleri ve otobiyografileri tiyatro oyunu ile canlandırıldı.    Salihli Belediyesi Kent Müzesinde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, drama, Felsefi soruşturma, bil bakalım ben kimim ve actıonbound yarışmaları eşliğinde müzeyi keşfetti.    Salihli Belediyesi Kent Müzesinde düzenlenen etkinliğe, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ekrem Aysu, Okul Müdürü Abdülbaki Türken ile Salihli Mehmetçik Anadolu Lisesi etwinning Kulübü öğrencileri katıldı. 
Salihli Belediyesi Kent Müzesi, eTwinning Projesi kapsamında Türkiye’de 10 müzede eş zamanlı olarak gerçekleşen ‘Müzede Felsefe Etkinliği’ne ev sahipliği yaptı.

Salihli Mehmetçik Anadolu Lisesi etwinning Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlik kapsamında ünlü Türk bilim insanları ve düşünürleri Mevlana Celaleddin-i Rumi, İbn-i Sina ve Fatma Aliye Hanım ile Yunan filozoflar Aristoteles, Sokrates, Thales ve Platon’un hayat hikayeleri ve otobiyografileri tiyatro oyunu ile canlandırıldı. 

  Salihli Belediyesi Kent Müzesinde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, drama, Felsefi soruşturma, bil bakalım ben kimim ve actıonbound yarışmaları eşliğinde müzeyi keşfetti. 

  Salihli Belediyesi Kent Müzesinde düzenlenen etkinliğe, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ekrem Aysu, Okul Müdürü Abdülbaki Türken ile Salihli Mehmetçik Anadolu Lisesi etwinning Kulübü öğrencileri katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.