KEREM BEBEK SAĞLIĞINA KAVUŞTU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2017 - 10:05, Güncelleme: 24.06.2017 - 10:05
 

KEREM BEBEK SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Kalbinde karıncıklar arası delik ve trikuspit kapak yetmezliği bulunan 9 aylık Kerem bebek, Manisa’da sağlığına kavuştu. Antalya’dan gelen ve Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi’nde açık kalp ameliyatı geçiren Minik Kerem’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Antalyalı Mehmet Çürük (32) ve Kamuran Çürük (31) çiftinin ilk bebeği Kerem'in kalbinde, 1 santimetre büyüklüğünde karıncıklar arası delik (ventrikulerseptaldefekt) ve sağ karıncığında trikuspit kapak yetmezliği saptandı. Aile, ilaç tedavilerinin ardından Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi'ne başvurdu. Çocuk Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Faik Fevzi Okur, henüz 9 aylık olan minik hastasına başarılı bir şekilde müdahale ederek, sağlığına kavuşmasını sağladı. Operasyonda Op. Dr. Bülent Çimen de hazır bulundu. 71 santimetre boyunda, 7.5 kilo ağırlığındaki Kerem bebek servise alındı. “BEBEK GAYET SAĞLIKLI” Kerem bebeğin sağlığı hakkında bilgi veren Doç. Dr. Faik Fevzi Okur, "Bu bebeğimiz Antalya’dan gelen bir bebek. Bebeğimizde 1 santimetre büyüklüğünde karıncıklar arası delik ve sağ karıncığın genişlemesine bağlı olarak trikuspit kapak yetmezliği vardı. Açık kalp ameliyatı ile suni yama yaparak buradaki deliği kapadık. İlgili kapağa da tamir işlemi yaptık.Dr. Bülent Bey ile birlikte bu ameliyatı yaptık. Şu an ikinci gününde, gayet sağlıklı. Annesinin kucağında besleniyor. Yarın veya sonraki gün taburcu ederek evine göndermeyi planlıyoruz" dedi.  
Kalbinde karıncıklar arası delik ve trikuspit kapak yetmezliği bulunan 9 aylık Kerem bebek, Manisa’da sağlığına kavuştu. Antalya’dan gelen ve Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi’nde açık kalp ameliyatı geçiren Minik Kerem’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Antalyalı Mehmet Çürük (32) ve Kamuran Çürük (31) çiftinin ilk bebeği Kerem'in kalbinde, 1 santimetre büyüklüğünde karıncıklar arası delik (ventrikulerseptaldefekt) ve sağ karıncığında trikuspit kapak yetmezliği saptandı. Aile, ilaç tedavilerinin ardından Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi'ne başvurdu. Çocuk Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Faik Fevzi Okur, henüz 9 aylık olan minik hastasına başarılı bir şekilde müdahale ederek, sağlığına kavuşmasını sağladı. Operasyonda Op. Dr. Bülent Çimen de hazır bulundu. 71 santimetre boyunda, 7.5 kilo ağırlığındaki Kerem bebek servise alındı.



“BEBEK GAYET SAĞLIKLI”
Kerem bebeğin sağlığı hakkında bilgi veren Doç. Dr. Faik Fevzi Okur, "Bu bebeğimiz Antalya’dan gelen bir bebek. Bebeğimizde 1 santimetre büyüklüğünde karıncıklar arası delik ve sağ karıncığın genişlemesine bağlı olarak trikuspit kapak yetmezliği vardı. Açık kalp ameliyatı ile suni yama yaparak buradaki deliği kapadık. İlgili kapağa da tamir işlemi yaptık.Dr. Bülent Bey ile birlikte bu ameliyatı yaptık. Şu an ikinci gününde, gayet sağlıklı. Annesinin kucağında besleniyor. Yarın veya sonraki gün taburcu ederek evine göndermeyi planlıyoruz" dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.