"KISITLI İMKÂNLARIMIZI BAHANE ETMİYORUZ"

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2017 - 08:56, Güncelleme: 27.02.2017 - 08:56
 

"KISITLI İMKÂNLARIMIZI BAHANE ETMİYORUZ"

Manisa Toplu Açılış Töreninde Yunusemre Belediyesi’nin 6 yatırımının da açılışını yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi,“ Kısıtlı imkânlarımızı bahane etmiyor; ‘bu bizim görevimiz değil’ demiyor, kentin geleceğini tasarlıyoruz.” dedi.
Yaklaşık 250 milyonluk 70 yatırımın açılışını yapmak üzere Manisa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Cuma günü Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce vatandaşa seslendi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Karakılınçlı Mahallesi Sosyal Tesisleri, Sarma Mahallesi Sosyal Tesisleri, Topçuasım Mahallesi Hanımlar Lokali, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı, Atatürk Mahallesi Kültür ve Taziye Evi ile Horozköy Aile Yaşam ve Çocuk Merkezi’nin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.   ‘KENTİN SORUNLARINI ORTADAN KALDIRACAK DEV PROJELER’ Belediye Başkanı Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediye olarak üç şeyi önemsiyoruz. Bunlardan biri rutin belediyecilik hizmetleri, biri sosyal belediyecilik, bir diğeri ve en önemlisi ise kentin sorunlarını ortadan kaldıracak dev projeler. Bu bilinçle ilerliyor; güzel çalışmalara imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışı yapılan Karakılınçlı Mahallesi Sosyal Tesisleri, Sarma Mahallesi Sosyal Tesisleri, Topçuasım Mahallesi Hanımlar Lokali, Atatürk Mahallesi Kültür ve Taziye Evi ile Horozköy Aile Yaşam ve Çocuk Merkezi sosyal belediyeciliğin en güzel örnekleridir” diye konuştu.   ‘CUMHURBAŞKANIMIZI ÖRNEK ALIYORUZ’ Yönetim anlayışında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı örnek aldıklarını kaydeden Başkan Çerçi açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Bugüne kadar 15 sosyal tesisimizi ilçemize kazandırdık. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz kanalıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Kısıtlı imkânlarımızı bahane etmiyor; ‘bu bizim görevimiz değil’ demiyor, kentin geleceğini tasarlıyoruz. Toplu konut projeleri, kentsel dönüşüm hamlesiyle kent bilincini oluşturmak için yola çıktık. Bunun için mesai mevhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. AK Parti misyonuyla, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ilham alan şehircilik vizyonuyla hareket eden Yunusemre Belediyesi olarak projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz.”  
Manisa Toplu Açılış Töreninde Yunusemre Belediyesi’nin 6 yatırımının da açılışını yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi,“ Kısıtlı imkânlarımızı bahane etmiyor; ‘bu bizim görevimiz değil’ demiyor, kentin geleceğini tasarlıyoruz.” dedi.
Yaklaşık 250 milyonluk 70 yatırımın açılışını yapmak üzere Manisa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Cuma günü Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce vatandaşa seslendi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Karakılınçlı Mahallesi Sosyal Tesisleri, Sarma Mahallesi Sosyal Tesisleri, Topçuasım Mahallesi Hanımlar Lokali, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı, Atatürk Mahallesi Kültür ve Taziye Evi ile Horozköy Aile Yaşam ve Çocuk Merkezi’nin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.
 
‘KENTİN SORUNLARINI ORTADAN KALDIRACAK DEV PROJELER’
Belediye Başkanı Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediye olarak üç şeyi önemsiyoruz. Bunlardan biri rutin belediyecilik hizmetleri, biri sosyal belediyecilik, bir diğeri ve en önemlisi ise kentin sorunlarını ortadan kaldıracak dev projeler. Bu bilinçle ilerliyor; güzel çalışmalara imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışı yapılan Karakılınçlı Mahallesi Sosyal Tesisleri, Sarma Mahallesi Sosyal Tesisleri, Topçuasım Mahallesi Hanımlar Lokali, Atatürk Mahallesi Kültür ve Taziye Evi ile Horozköy Aile Yaşam ve Çocuk Merkezi sosyal belediyeciliğin en güzel örnekleridir” diye konuştu.
 
‘CUMHURBAŞKANIMIZI ÖRNEK ALIYORUZ’
Yönetim anlayışında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı örnek aldıklarını kaydeden Başkan Çerçi açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Bugüne kadar 15 sosyal tesisimizi ilçemize kazandırdık. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz kanalıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Kısıtlı imkânlarımızı bahane etmiyor; ‘bu bizim görevimiz değil’ demiyor, kentin geleceğini tasarlıyoruz. Toplu konut projeleri, kentsel dönüşüm hamlesiyle kent bilincini oluşturmak için yola çıktık. Bunun için mesai mevhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. AK Parti misyonuyla, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ilham alan şehircilik vizyonuyla hareket eden Yunusemre Belediyesi olarak projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz.”







 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.