KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Rektör Ataç'ı kabul etti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2021 - 13:05, Güncelleme: 14.12.2021 - 13:05
 

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Rektör Ataç'ı kabul etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç'ı makamında kabul etti.
Ziyarette Rektör Ataç’a, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, A.S.H.B. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Vekili Önal İnaltekin, ASHB Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Tayyar Kuz, KKTC Cumhurbaşkanlığı - Engelliler Komite Başkanı Ahmet Akdeniz, Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve aynı zamanda KKTC Engelsiz Bilişim Platformu Koordinatörleri Prof. Dr. Zehra Altınay ile Prof. Dr. Fahriye Altınay ve KKTC Cumhurbaşkanlığı Sağlık Danışmanı Prof. Dr. Nedime Sekakıncı da eşlik etti.    Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kabulde yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti ile yapılan kurumsal iş birliğinin önemine ve ortak gönül bağına vurguda bulunarak karşılıklı temasların artmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.    Görüşme sırasında Rektör Ataç, kabulden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “En kısa sürede sizleri Manisa ve Üniversitemizde görmekten memnun olacağımızı bilmenizi istiyor ve Manisa’ya davet ediyoruz” ifadelerini kaydetti.    Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi. 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç'ı makamında kabul etti.

Ziyarette Rektör Ataç’a, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, A.S.H.B. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Vekili Önal İnaltekin, ASHB Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Tayyar Kuz, KKTC Cumhurbaşkanlığı - Engelliler Komite Başkanı Ahmet Akdeniz, Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve aynı zamanda KKTC Engelsiz Bilişim Platformu Koordinatörleri Prof. Dr. Zehra Altınay ile Prof. Dr. Fahriye Altınay ve KKTC Cumhurbaşkanlığı Sağlık Danışmanı Prof. Dr. Nedime Sekakıncı da eşlik etti. 
  Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kabulde yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti ile yapılan kurumsal iş birliğinin önemine ve ortak gönül bağına vurguda bulunarak karşılıklı temasların artmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. 
  Görüşme sırasında Rektör Ataç, kabulden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “En kısa sürede sizleri Manisa ve Üniversitemizde görmekten memnun olacağımızı bilmenizi istiyor ve Manisa’ya davet ediyoruz” ifadelerini kaydetti. 
  Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.