KOBİ’LERDE HİBE VE TEŞVİKLER EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMI TAMAMLANDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2018 - 10:20, Güncelleme: 06.01.2018 - 10:20
 

KOBİ’LERDE HİBE VE TEŞVİKLER EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMI TAMAMLANDI

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Manisa TSO) Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) ile ortaklaşa hayata geçirdiği KOBİ’lerde Hibe ve Teşvikler Eğitim Sertifika Programı projesi sona erdi.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda gerçekleşen; Netrevart Bilişim, Araştırma ve Geliştirme Danışmanlık Proje Uzmanı Eğitmen Hamza Kocatepe tarafından 4 gün süren eğitimlerin ardından bir tören düzenlendi. Eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu ve ZEKA Manisa Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Mustafa Coşkun tarafından verildi. DESTEKLER HAKKINDA DETAYLI BİLGİ SAHİBİ OLDULAR Sertifika töreninde konuşan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, "Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da üyelerimize yönelik eğitimlerimiz, bilgilendirme toplantılarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.  Bu kapsamda yeni bir yıla önemli bir projeyi hayata geçirerek başladık. Zafer Kalkınma Ajansı’nın mali desteği ile gerçekleştirdiğimiz ve 4 gün süren KOBİ’lerde Hibe ve Teşvikler Eğitim Sertifika Programı projesini tamamlamış bulunuyoruz. Netrevart Bilişim, Araştırma ve Geliştirme Danışmanlık Proje Uzmanı Eğitmen Hamza Kocatepe tarafından verilen eğitimlerde katılımcılarımız, KOSGEB ve Kalkınma Ajansı Destekleri, TÜBİTAK ve TKDK Destekleri, AB ve Dünya Bankası Destekleri ile Bakanlıkların Destekleri hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Bu vesile ile eğitime katılan ve başarı sağlayan kursiyerlerimizi kutluyorum’ diye konuştu. –Emrah ER        
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Manisa TSO) Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) ile ortaklaşa hayata geçirdiği KOBİ’lerde Hibe ve Teşvikler Eğitim Sertifika Programı projesi sona erdi.


Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda gerçekleşen; Netrevart Bilişim, Araştırma ve Geliştirme Danışmanlık Proje Uzmanı Eğitmen Hamza Kocatepe tarafından 4 gün süren eğitimlerin ardından bir tören düzenlendi. Eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu ve ZEKA Manisa Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Mustafa Coşkun tarafından verildi.



DESTEKLER HAKKINDA DETAYLI BİLGİ SAHİBİ OLDULAR
Sertifika töreninde konuşan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, "Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da üyelerimize yönelik eğitimlerimiz, bilgilendirme toplantılarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.  Bu kapsamda yeni bir yıla önemli bir projeyi hayata geçirerek başladık. Zafer Kalkınma Ajansı’nın mali desteği ile gerçekleştirdiğimiz ve 4 gün süren KOBİ’lerde Hibe ve Teşvikler Eğitim Sertifika Programı projesini tamamlamış bulunuyoruz. Netrevart Bilişim, Araştırma ve Geliştirme Danışmanlık Proje Uzmanı Eğitmen Hamza Kocatepe tarafından verilen eğitimlerde katılımcılarımız, KOSGEB ve Kalkınma Ajansı Destekleri, TÜBİTAK ve TKDK Destekleri, AB ve Dünya Bankası Destekleri ile Bakanlıkların Destekleri hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Bu vesile ile eğitime katılan ve başarı sağlayan kursiyerlerimizi kutluyorum’ diye konuştu. –Emrah ER
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.