KONUM VE KOORDİNAT BİLDİREN AKILLI SAATLER GÖRKEM SAATÇİLİK’TE

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2017 - 09:59, Güncelleme: 02.12.2017 - 09:59
 

KONUM VE KOORDİNAT BİLDİREN AKILLI SAATLER GÖRKEM SAATÇİLİK’TE

Son yıllarda sayısı artan çocuk kaybolmaları ve çocuk kaçırma haberleri üzerine harekete geçen Görkem Saatçilik kurucusu Sami Akpolat, son teknoloji saatleri Manisa’ya getirdi. Görkem Saatçilik çocukların nerede olduğunu ailelerine an be an gösteren, akıllı çocuk saatlerini satışa sunmaya başladı. Akıllı çocuk saati; GPS uyduları sayesinde konum ve koordinat bildiriyor. Acil durum butonuna 3 saniye basılı tutunca anında; anne, baba veya polisi arayan bu saatler sayesinde, tehlikede olan çocukların hayatları kurtarılabiliyor.
Ege Bölgesi’nin en bilinir saatçilerinden  olan Sami Akpolat son yıllarda özellikle Manisa’da çok fazla artan çocuk kaçırma vakalarının önüne geçmek amacıyla;çocuklar ve veliler için özel olarak geliştirilen ‘akıllı çocuk saatini’ Manisa’ya  getirdi. GPS UYDULARI SAYESİNDE KONUM VE KOORDİNAT BİLDİRİYOR Çocukların güvenliği için kendi sektöründe böyle bir katkı sunmayı hedefleyen Sami Akpolat, “çocukların güvenliği için bir nebze olsun bir katkımız olacaksa, bundan mutlu olacağız. Akıllı çocuk saati  olarak bilinen bu saat;  GPS uyduları sayesinde konum ve koordinat bildiriyor. Bu akıllı saatleri çocukların koluna takabiliyorsunuz. GPS uyduları sayesinde koordinat bildiren bu saatleri, çocukların beğeneceği renk çeşitleriyle  satışa sunuyoruz” ifadelerine yer verdi. ÇOCUKLARIN NEREYE GİTTİĞİNİ, NERELERDE GEZDİĞİNİ AN BE AN GÖSTERİYOR Sami Akpolat, “Bu akıllı saatler; çocukların nereye gittiğini, nerelerde gezdiğini an be an gösteriyor ve çocuğun haberi olmadan aileye bilgi veriyor.  Bu saatler sayesinde aileler artık çocuklarını daha kolay takip edebilecek.Ve çocukların güvende olup olmadığından emin olabilecek” diye konuştu. ÇOCUKLARINIZ ARTIK DAHA GÜVENDE OLACAK Kendisi de bir baba olan Sami Akpolat,  anne ve babaların iş yerinde veya evdeyken çocuklarını çok daha kolay izleyebileceğini, saatte bulunan ayak izi programıyla çocuklarını takip edilebildiğini hatırlatarak, “acil durum butonuna 3 saniye basılı tutunca anında;  anne, baba veya polisi arayan bu saatler sayesinde, tehlikede olan çocukların hayatları kurtarılabiliyor.Ailelerde derin bir nefes  alabilecek, çocuklarınız artık daha güvende olacak” bilgisini verdi.   “ÇOCUKLARINIZIN KOLUNDAKİ POLİS MEMURU GİBİ DÜŞÜNÜN” Teknoloji harikası bu akıllı saatlerin Görkem Saatçilik’te satışa sunulduğunu ifade eden Sami Akpolat, “Çocuklarınız bu saatlerin özelliklerini bildiklerinde  kendilerini daha iyi ve güvende hissedecekler. Özgüvenleri de artacak. Teknoloji harikası bu akıllı saatlerden almak isteyen anne, baba ve müşterilerimizi Görkem Saatçilik’e  bekliyoruz. Birbirinden güzel renkleriyle bu saatler çocuklarınız kolundaki güvenlik ihbarcısı  olacak. Bu saatleri;  sokakta, okulda, parkta ve her yerde çocuğunuzla birlikte gezen bir polis memuru gibi düşünün” diye konuştu.    
Son yıllarda sayısı artan çocuk kaybolmaları ve çocuk kaçırma haberleri üzerine harekete geçen Görkem Saatçilik kurucusu Sami Akpolat, son teknoloji saatleri Manisa’ya getirdi. Görkem Saatçilik çocukların nerede olduğunu ailelerine an be an gösteren, akıllı çocuk saatlerini satışa sunmaya başladı. Akıllı çocuk saati; GPS uyduları sayesinde konum ve koordinat bildiriyor. Acil durum butonuna 3 saniye basılı tutunca anında; anne, baba veya polisi arayan bu saatler sayesinde, tehlikede olan çocukların hayatları kurtarılabiliyor.
Ege Bölgesi’nin en bilinir saatçilerinden  olan Sami Akpolat son yıllarda özellikle Manisa’da çok fazla artan çocuk kaçırma vakalarının önüne geçmek amacıyla;çocuklar ve veliler için özel olarak geliştirilen ‘akıllı çocuk saatini’ Manisa’ya  getirdi.




GPS UYDULARI SAYESİNDE KONUM VE KOORDİNAT BİLDİRİYOR
Çocukların güvenliği için kendi sektöründe böyle bir katkı sunmayı hedefleyen Sami Akpolat, “çocukların güvenliği için bir nebze olsun bir katkımız olacaksa, bundan mutlu olacağız. Akıllı çocuk saati  olarak bilinen bu saat;  GPS uyduları sayesinde konum ve koordinat bildiriyor. Bu akıllı saatleri çocukların koluna takabiliyorsunuz. GPS uyduları sayesinde koordinat bildiren bu saatleri, çocukların beğeneceği renk çeşitleriyle  satışa sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.




ÇOCUKLARIN NEREYE GİTTİĞİNİ, NERELERDE GEZDİĞİNİ AN BE AN GÖSTERİYOR
Sami Akpolat, “Bu akıllı saatler; çocukların nereye gittiğini, nerelerde gezdiğini an be an gösteriyor ve çocuğun haberi olmadan aileye bilgi veriyor.  Bu saatler sayesinde aileler artık çocuklarını daha kolay takip edebilecek.Ve çocukların güvende olup olmadığından emin olabilecek” diye konuştu.

ÇOCUKLARINIZ ARTIK DAHA GÜVENDE OLACAK
Kendisi de bir baba olan Sami Akpolat,  anne ve babaların iş yerinde veya evdeyken çocuklarını çok daha kolay izleyebileceğini, saatte bulunan ayak izi programıyla çocuklarını takip edilebildiğini hatırlatarak, “acil durum butonuna 3 saniye basılı tutunca anında;  anne, baba veya polisi arayan bu saatler sayesinde, tehlikede olan çocukların hayatları kurtarılabiliyor.Ailelerde derin bir nefes  alabilecek, çocuklarınız artık daha güvende olacak” bilgisini verdi.

  “ÇOCUKLARINIZIN KOLUNDAKİ POLİS MEMURU GİBİ DÜŞÜNÜN”
Teknoloji harikası bu akıllı saatlerin Görkem Saatçilik’te satışa sunulduğunu ifade eden Sami Akpolat, “Çocuklarınız bu saatlerin özelliklerini bildiklerinde  kendilerini daha iyi ve güvende hissedecekler. Özgüvenleri de artacak. Teknoloji harikası bu akıllı saatlerden almak isteyen anne, baba ve müşterilerimizi Görkem Saatçilik’e  bekliyoruz. Birbirinden güzel renkleriyle bu saatler çocuklarınız kolundaki güvenlik ihbarcısı  olacak. Bu saatleri;  sokakta, okulda, parkta ve her yerde çocuğunuzla birlikte gezen bir polis memuru gibi düşünün” diye konuştu.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.