kurban pazarında büyükbaş bitti 4 gün Sakin geçti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2018 - 10:43, Güncelleme: 24.08.2018 - 10:43
 

kurban pazarında büyükbaş bitti 4 gün Sakin geçti

Kurban Bayramı 4. Günü canlı hayvan borsasında sakin gün yaşandı
KURBAN BAYRAMI DÖRDÜNCÜ GÜNÜ HAYVAN BORSASI SAKİN Kurban bayramı dördüncü günü Manisa Canlı Hayvan Borsasında sakinlik yerini korudu. Arife, bayramın birinci ikinci ve üçüncü günü yaşanan yoğunluk bayramın dördüncü gününde oldukça sakin geçti. BÜYÜKBAŞ KURBANLIKLAR SATILDI, KÜÇÜK BAŞ YARISI ELDE KALDI Canlı hayvan borsasına kurbanlık getiren vatandaşlar yaptıkları açıklamalarında, Büyükbaş Kurbanlık hayvan kalmadı, küçük baş Doğudan gelen hayvanlar tamamen satıldı, iç ege ve bu bölgedeki küçük baş kurbanlıklar çoğunlukta elde kaldı, nedeni ise yüksek fiyat istemelerinden kaynaklanıyor, dediler. HAYVAN PAZARINDA TEMİZLİK YOK, SİRKE SARDI Canlı hayvan borsası Kurban pazarının açıldığı günden itibaren burada hayvan satmak için gelen besiciler yaptıkları açıklamalarında özellikle temizlik konusunda oldukça yakındılar ve yaptıkları açıklamalarında "bizler buraya 10-12 gün önce geldik bizim gibi çok sayıda hayvan sahibi de geldi, ilk gün özellikle başkan veya yetkililerin geldiği günü temizlik hat safhada yapıldı, ancak günlerdir yapılmıyor, o kadar pislik içerisinde kaldık ki hatta pislikten dolayı bizleri hayvanları sirke sardı,  gelip ilgilenen yok, yer paralarını almaya gelince en yüksek fiyattan satarak aldılar ancak parayı aldıktan sonra ilgilenmediler, güvenlik tamamen yok" dediler.
Kurban Bayramı 4. Günü canlı hayvan borsasında sakin gün yaşandı
KURBAN BAYRAMI DÖRDÜNCÜ GÜNÜ HAYVAN BORSASI SAKİN
Kurban bayramı dördüncü günü Manisa Canlı Hayvan Borsasında sakinlik yerini korudu. Arife, bayramın birinci ikinci ve üçüncü günü yaşanan yoğunluk bayramın dördüncü gününde oldukça sakin geçti.


BÜYÜKBAŞ KURBANLIKLAR SATILDI, KÜÇÜK BAŞ YARISI ELDE KALDI
Canlı hayvan borsasına kurbanlık getiren vatandaşlar yaptıkları açıklamalarında, Büyükbaş Kurbanlık hayvan kalmadı, küçük baş Doğudan gelen hayvanlar tamamen satıldı, iç ege ve bu bölgedeki küçük baş kurbanlıklar çoğunlukta elde kaldı, nedeni ise yüksek fiyat istemelerinden kaynaklanıyor, dediler.
HAYVAN PAZARINDA TEMİZLİK YOK, SİRKE SARDI
Canlı hayvan borsası Kurban pazarının açıldığı günden itibaren burada hayvan satmak için gelen besiciler yaptıkları açıklamalarında özellikle temizlik konusunda oldukça yakındılar ve yaptıkları açıklamalarında "bizler buraya 10-12 gün önce geldik bizim gibi çok sayıda hayvan sahibi de geldi, ilk gün özellikle başkan veya yetkililerin geldiği günü temizlik hat safhada yapıldı, ancak günlerdir yapılmıyor, o kadar pislik içerisinde kaldık ki hatta pislikten dolayı bizleri hayvanları sirke sardı,  gelip ilgilenen yok, yer paralarını almaya gelince en yüksek fiyattan satarak aldılar ancak parayı aldıktan sonra ilgilenmediler, güvenlik tamamen yok" dediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.