KUVVETLİ RÜZGAR SONRASI MANİSA!  

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2019 - 17:53, Güncelleme: 25.01.2019 - 17:53
 

KUVVETLİ RÜZGAR SONRASI MANİSA!  

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Manisa'da rüzgar etkisini gösterdi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ağaç ve aydınlatma direkleri devrildi, çarşı esnafının kaldırımlara koyduğu ürünler uçtu.
Haber: Caner KILIÇ Manisa’yı lodos vurdu, ağaçlar ve direkler devrildi, çatılar uçtu; esnafların kaldırımlara koyduğu ürünler uçtu, çarşı sokaklarda tehlikeli anlar yaşandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Manisa için fırtına uyarısı yapmıştı.   Rüzgar, Ege, Marmara'nın güneyi ve Batı Akdeniz'de güney yönlerden fırtına (50-80 km/saat, yer yer 90 km/saat); Muğla-Antalya arasındaki kıyı şeridinde ve Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde zaman zaman kuvvetli fırtına (100 km/saat üzeri) şeklinde eseceği (çatı uçması, baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımda aksamalar, yerel hortum oluşumu, ağaç ve direk devrilmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşlar uyarılmıştı.   Rüzgarın etkisini giderek hissettirmesiyle oluşan tehlikelere karşı vatandaşlar dikkatli olmalı.  
Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Manisa'da rüzgar etkisini gösterdi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ağaç ve aydınlatma direkleri devrildi, çarşı esnafının kaldırımlara koyduğu ürünler uçtu.
Haber: Caner KILIÇ
Manisa’yı lodos vurdu, ağaçlar ve direkler devrildi, çatılar uçtu; esnafların kaldırımlara koyduğu ürünler uçtu, çarşı sokaklarda tehlikeli anlar yaşandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Manisa için fırtına uyarısı yapmıştı.
 
Rüzgar, Ege, Marmara'nın güneyi ve Batı Akdeniz'de güney yönlerden fırtına (50-80 km/saat, yer yer 90 km/saat); Muğla-Antalya arasındaki kıyı şeridinde ve Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde zaman zaman kuvvetli fırtına (100 km/saat üzeri) şeklinde eseceği (çatı uçması, baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımda aksamalar, yerel hortum oluşumu, ağaç ve direk devrilmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşlar uyarılmıştı.
 
Rüzgarın etkisini giderek hissettirmesiyle oluşan tehlikelere karşı vatandaşlar dikkatli olmalı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.