KUVVETLİ YAĞIŞ HASAR VEREBİLİR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2016 - 07:49, Güncelleme: 28.11.2016 - 07:49
 

KUVVETLİ YAĞIŞ HASAR VEREBİLİR

Ege Bölgesi sağanak yağışın etkisine giriyor. Beklenen kuvvetli sağanak yağışın yarın gece saatlerine kadar etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan tahminlere göre ; Ege Bölgesi, bugün öğle saatlerinden sonra ve akşam saatlerinde Akdeniz üzerinden gelen yağışlı hava kütlesinin etkisine girecek. Çanakkale ve Balıkesir il geneli, İzmir'in kuzey ve kıyı ilçeleri, Aydın'ın kıyı ilçelerinde bu gece ve yarın gece saatlerine kadar görülecek yağışların kuvvetli, Çanakkale il geneli, Balıkesir'in batı ve kuzey ilçeleri ve İzmir'in kuzey ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli meydana gelmesi bekleniyor. 29 Kasım 2016 Salı günü gece saatlerine kadar İzmir, Aydın ve Manisa il genelinde kuvvetli olacağı tahmin edilen yağışlar nedeniyle yaşanabilecek ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Ege Bölgesi sağanak yağışın etkisine giriyor. Beklenen kuvvetli sağanak yağışın yarın gece saatlerine kadar etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan tahminlere göre ; Ege Bölgesi, bugün öğle saatlerinden sonra ve akşam saatlerinde Akdeniz üzerinden gelen yağışlı hava kütlesinin etkisine girecek. Çanakkale ve Balıkesir il geneli, İzmir'in kuzey ve kıyı ilçeleri, Aydın'ın kıyı ilçelerinde bu gece ve yarın gece saatlerine kadar görülecek yağışların kuvvetli, Çanakkale il geneli, Balıkesir'in batı ve kuzey ilçeleri ve İzmir'in kuzey ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli meydana gelmesi bekleniyor.

29 Kasım 2016 Salı günü gece saatlerine kadar İzmir, Aydın ve Manisa il genelinde kuvvetli olacağı tahmin edilen yağışlar nedeniyle yaşanabilecek ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.