MAL VARLIĞINA KONULAN TEDBİR KALDIRILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2016 - 16:26, Güncelleme: 27.09.2016 - 16:26
 

MAL VARLIĞINA KONULAN TEDBİR KALDIRILDI

Yunusemre Belediye Meclis Üyesi ve Manisalı İşadamı Necip Denktaş’ın iki ay önce mahkeme tarafından mal varlığına konulan tedbir kararı kaldırıldı. Mahkeme kararının ardından Denktaş ilk kez konuştu; “ Türk adaletine olan güvenimi hiçbir zaman kaybetmedim.”
“DURMAK YOK, YOLA DEVAM” 15 Temmuz gecesinin ardından Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Manisa’da bazı iş adamlarının banka hesaplarına ve mal varlıklarına tedbir konulmuştu. Hesaplarına el konulan iş adamlarından biri olan Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Necip Denktaş’ın, iki ay boyunca süren tedbir kararı mahkeme tarafından kaldırıldı. Mahkeme kararının ardından geçirdiği sıkıntılı günler ile ilgili bir açıklama yapan Denktaş; “Manisa’da 15 Temmuz sonrasında başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında hesaplarıma ve mal varlığıma konulan tedbir kararı mahkeme kararıyla kaldırılmıştır. Yüce Türk Milletinin adaletine olan sonsuz güvenim ilk günkü gibi devam etmektedir. Bu soruşturma kapsamında devletimin ve adaletin sonuna kadar destekçisi oldum. Bu örgütün ülkeme vermiş olduğu zararı lanetliyorum. Allah bu örgütü kahru perişan eylesin. Ülkemi de böyle belalardan muhafaza eylesin. Bu kapsamda milletimizin de adalete olan güveninin tam olmasını gönülden arzu ediyorum. Bu devlet elbette akla-karayı ayırdığı gibi; yaşla kuruyu da ayırmasını bilir. Bundan sonraki süreçte bulunduğum görevlerde başta Yunusemre ilçemize ve Manisa’mıza hizmet etmeye devam edeceğim. Bu yaşadığım süreçte bana destek olan başta Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve tüm gönül dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Hakkımda su-i zanda bulunanlara da hakkımı helal ediyorum. Durmak yok, yola devam” dedi.  
Yunusemre Belediye Meclis Üyesi ve Manisalı İşadamı Necip Denktaş’ın iki ay önce mahkeme tarafından mal varlığına konulan tedbir kararı kaldırıldı. Mahkeme kararının ardından Denktaş ilk kez konuştu; “ Türk adaletine olan güvenimi hiçbir zaman kaybetmedim.”
“DURMAK YOK, YOLA DEVAM”
15 Temmuz gecesinin ardından Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Manisa’da bazı iş adamlarının banka hesaplarına ve mal varlıklarına tedbir konulmuştu. Hesaplarına el konulan iş adamlarından biri olan Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Necip Denktaş’ın, iki ay boyunca süren tedbir kararı mahkeme tarafından kaldırıldı. Mahkeme kararının ardından geçirdiği sıkıntılı günler ile ilgili bir açıklama yapan Denktaş; “Manisa’da 15 Temmuz sonrasında başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında hesaplarıma ve mal varlığıma konulan tedbir kararı mahkeme kararıyla kaldırılmıştır. Yüce Türk Milletinin adaletine olan sonsuz güvenim ilk günkü gibi devam etmektedir. Bu soruşturma kapsamında devletimin ve adaletin sonuna kadar destekçisi oldum. Bu örgütün ülkeme vermiş olduğu zararı lanetliyorum. Allah bu örgütü kahru perişan eylesin. Ülkemi de böyle belalardan muhafaza eylesin. Bu kapsamda milletimizin de adalete olan güveninin tam olmasını gönülden arzu ediyorum. Bu devlet elbette akla-karayı ayırdığı gibi; yaşla kuruyu da ayırmasını bilir. Bundan sonraki süreçte bulunduğum görevlerde başta Yunusemre ilçemize ve Manisa’mıza hizmet etmeye devam edeceğim. Bu yaşadığım süreçte bana destek olan başta Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve tüm gönül dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Hakkımda su-i zanda bulunanlara da hakkımı helal ediyorum. Durmak yok, yola devam” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.