Malabadi İnşaat yine ''Ofis Home'' dedi

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2021 - 10:40, Güncelleme: 01.02.2021 - 10:40
 

Malabadi İnşaat yine ''Ofis Home'' dedi

Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Ofis Home markası, hayatı kolaylaştıran donanımlı yaşam alanları inşa eden Malabadi İnşaat ile tekrar işbirliği protokolü imzaladı.
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya başta olmak üzere Malabadi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldız, oğlu Burak Yıldız ve şantiye sorumlusu Mustafa Kerekli’nin katıldığı buluşmada, Muradiye’de devam eden yeni inşaatlar için imzalar atıldı. YILDIZ; “OFİS HOME İLE ÇALIŞMAKTAN ÇOK MEMNUNUZ” Daha öncedeki inşaatlarında da Ofis Home ile işbirliği yaptıklarını ve yapılan işlerden çok memnun kaldıkları için tekrar Ofis Home ile devam etmek istediklerini belirten Osman Yıldız; “Yeni inşaatımızın mutfakları, banyoları ve tüm ev mobilyalarının imalatı için tekrar imzalarımızı attık. Evlerde en çok vakit geçiren kadınlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak, sağlam, lüks ve konforun bir arada olduğu ürünler imal eden Ofis Home Mağazası için de bu anlaşmamız hayırlı olsun.” dedi. YUMRUKAYA; “UZUN YILLAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” İmza töreninden sonra konuşan Yumrukaya; “Malabadi İnşaat ile uzun yıllardır işbirliği yapıyoruz. Manisamız için çok önemli bir inşaat firması. İnşa ettikleri konutlar ailelerimizin güvenle ve uzun yıllar yaşayabileceği sağlamlıkta. Biz de Ofis Home markası olarak Malabadi İnşaat’ın daha önceki inşaatlarında olduğu gibi, gelecekte inşa edecekleri yaşam alanlarının da iç dekorasyonlarını üretmeye devam edeceğiz. Tekrar hayırlı olsun.”diye konuştu. Ofis Home Mağazası Genel Müdürü Batuhan Yumrukaya ve Üretim Atölyesi Sorumlusu Özkan Batki de imza töreninde hazır bulundular.
Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Ofis Home markası, hayatı kolaylaştıran donanımlı yaşam alanları inşa eden Malabadi İnşaat ile tekrar işbirliği protokolü imzaladı.

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya başta olmak üzere Malabadi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldız, oğlu Burak Yıldız ve şantiye sorumlusu Mustafa Kerekli’nin katıldığı buluşmada, Muradiye’de devam eden yeni inşaatlar için imzalar atıldı.

YILDIZ; “OFİS HOME İLE ÇALIŞMAKTAN ÇOK MEMNUNUZ”

Daha öncedeki inşaatlarında da Ofis Home ile işbirliği yaptıklarını ve yapılan işlerden çok memnun kaldıkları için tekrar Ofis Home ile devam etmek istediklerini belirten Osman Yıldız; “Yeni inşaatımızın mutfakları, banyoları ve tüm ev mobilyalarının imalatı için tekrar imzalarımızı attık. Evlerde en çok vakit geçiren kadınlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak, sağlam, lüks ve konforun bir arada olduğu ürünler imal eden Ofis Home Mağazası için de bu anlaşmamız hayırlı olsun.” dedi.

YUMRUKAYA; “UZUN YILLAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İmza töreninden sonra konuşan Yumrukaya; “Malabadi İnşaat ile uzun yıllardır işbirliği yapıyoruz. Manisamız için çok önemli bir inşaat firması. İnşa ettikleri konutlar ailelerimizin güvenle ve uzun yıllar yaşayabileceği sağlamlıkta. Biz de Ofis Home markası olarak Malabadi İnşaat’ın daha önceki inşaatlarında olduğu gibi, gelecekte inşa edecekleri yaşam alanlarının da iç dekorasyonlarını üretmeye devam edeceğiz. Tekrar hayırlı olsun.”diye konuştu.

Ofis Home Mağazası Genel Müdürü Batuhan Yumrukaya ve Üretim Atölyesi Sorumlusu Özkan Batki de imza töreninde hazır bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.