MALATYALI KADINLARDAN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2017 - 11:36, Güncelleme: 14.03.2017 - 11:36
 

MALATYALI KADINLARDAN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ

Manisa’da kurulduğu günden beri, Türkiye’nin en güzel illerinden biri olan kayısı diyarı Malatya’nın kültürünü yaşatmaya çalışan Malatyalılar Birlik ve Beraberlik Derneği etkinliklerini aralıksız sürdürüyor.
Derneğin Kadın Kolları Başkanlığı Teras–2 salonunda Kadınlar Günü etkinliği düzenledi. Malatyalıların etkinliğine yaklaşık 130 kadın katılırken, yapılan çekilişte çeşitli hediyeler verildi. Kadın Kolları Başkanı Şenay Taşkıran,  dernek olarak kurulduğu günden itibaren birlik ve beraberliği sağlamak, Malatya’nın kültürünü yaşatmak adına bu tür etkinlikleri gerçekleştirdiklerini belirtti. Yapılan etkinliklere katılımlar yoğun ilgi olunca daha fazla çalışma şevki yaşadıklarını belirten Taşkıran, “Bundan dolayı Manisa’da yaşayan Malatyalı kadınlarımıza bu tür organizasyonlar yapıyoruz. Büyük bir özveriyle çalışan bütan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  Dernek üyelerinden Şükran Özsoy ise etkinliğe katılan bütün kadınlara teşekkür ederek kadınlar gününü kutladı. Konuşmanın ardından kadınlar hem şarkılar söylediler hem de doyasıya eğlendiler. 
Manisa’da kurulduğu günden beri, Türkiye’nin en güzel illerinden biri olan kayısı diyarı Malatya’nın kültürünü yaşatmaya çalışan Malatyalılar Birlik ve Beraberlik Derneği etkinliklerini aralıksız sürdürüyor.

Derneğin Kadın Kolları Başkanlığı Teras–2 salonunda Kadınlar Günü etkinliği düzenledi. Malatyalıların etkinliğine yaklaşık 130 kadın katılırken, yapılan çekilişte çeşitli hediyeler verildi.

Kadın Kolları Başkanı Şenay Taşkıran,  dernek olarak kurulduğu günden itibaren birlik ve beraberliği sağlamak, Malatya’nın kültürünü yaşatmak adına bu tür etkinlikleri gerçekleştirdiklerini belirtti. Yapılan etkinliklere katılımlar yoğun ilgi olunca daha fazla çalışma şevki yaşadıklarını belirten Taşkıran, “Bundan dolayı Manisa’da yaşayan Malatyalı kadınlarımıza bu tür organizasyonlar yapıyoruz. Büyük bir özveriyle çalışan bütan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  Dernek üyelerinden Şükran Özsoy ise etkinliğe katılan bütün kadınlara teşekkür ederek kadınlar gününü kutladı. Konuşmanın ardından kadınlar hem şarkılar söylediler hem de doyasıya eğlendiler. 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.