MANİSA BAROSU YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2016 - 17:47, Güncelleme: 16.10.2016 - 17:47
 

MANİSA BAROSU YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Manisa Barosu Olağan Genel Kurulu sona erdi. İki gün süren Genel Kurulun sonunda mevcut Baro Başkanı Ali Arslan 395 oyla tekrar başkan seçilirken, rakibi Ümit Rona ise 269 oyda kaldı.
Manisa Barosu Olağan Genel Kurulu’nun ikinci gününde mevcut başkan Av. Ali Arslan ve Av. Ümit Rona, başkanlık için yarıştı. Adalet Sarayı Konferans Salonu'nda iki adayın yarıştığı seçimde, mevcut başkan Ali Arslan açık ara farkla tekrar başkan seçildi. Baroya kayıtlı 824 avukattan 695'i oy kullandı. Ali Arslan 395 oyla tekrar başkan olurken, rakibi Ümit Rona ise 269 oyda kaldı.   SEÇİMİN HEMEN ARDINDAN KONUŞTU Seçimin ardından duygularını dile getiren Başkan Ali Arslan, “Bugün değerli meslektaşlarım tercihlerini ortaya koydular. Tabi ki burada bize destek veren ve vermeyen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Manisa Barosu’nu devam eden süreçte önceki çalışmalarımızı da yoğunlaştırarak daha iyi bir noktaya taşımaya gayret edeceğiz. Seçim sonuçları hayırlı olsun. Hepimizin amacı; hukukun üstünlüğünü, adil yargılamayı sağlamak, vatandaşlarımızın hukuka adalete daha kolay erişmesini sağlamak. Bu anlamdaki çalışmalarımızı devam edecek. Bir meslek örgütüyüz ama sorumluluklarımız büyük. Seçilecek olan yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu beklentileri karşılamaya çalışacağız.” diye konuştu.  
Manisa Barosu Olağan Genel Kurulu sona erdi. İki gün süren Genel Kurulun sonunda mevcut Baro Başkanı Ali Arslan 395 oyla tekrar başkan seçilirken, rakibi Ümit Rona ise 269 oyda kaldı.
Manisa Barosu Olağan Genel Kurulu’nun ikinci gününde mevcut başkan Av. Ali Arslan ve Av. Ümit Rona, başkanlık için yarıştı. Adalet Sarayı Konferans Salonu'nda iki adayın yarıştığı seçimde, mevcut başkan Ali Arslan açık ara farkla tekrar başkan seçildi. Baroya kayıtlı 824 avukattan 695'i oy kullandı. Ali Arslan 395 oyla tekrar başkan olurken, rakibi Ümit Rona ise 269 oyda kaldı.
 
SEÇİMİN HEMEN ARDINDAN KONUŞTU
Seçimin ardından duygularını dile getiren Başkan Ali Arslan, “Bugün değerli meslektaşlarım tercihlerini ortaya koydular. Tabi ki burada bize destek veren ve vermeyen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Manisa Barosu’nu devam eden süreçte önceki çalışmalarımızı da yoğunlaştırarak daha iyi bir noktaya taşımaya gayret edeceğiz. Seçim sonuçları hayırlı olsun. Hepimizin amacı; hukukun üstünlüğünü, adil yargılamayı sağlamak, vatandaşlarımızın hukuka adalete daha kolay erişmesini sağlamak. Bu anlamdaki çalışmalarımızı devam edecek. Bir meslek örgütüyüz ama sorumluluklarımız büyük. Seçilecek olan yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu beklentileri karşılamaya çalışacağız.” diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.