MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘ÇOK YAKINDA’ DEDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2017 - 16:43, Güncelleme: 29.11.2017 - 16:43
 

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘ÇOK YAKINDA’ DEDİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Yerleşkesi’ne (Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi) giden yolda geçtiğimiz aylarda başlayan çalışmalar, yağan yağmurla birlikte çileye dönüştü.
HABER CANER KILIÇ PRESTİJ YOLUNA YAĞMUR ENGELİ Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Yerleşkesi’ne giden yolun güvenliğinin ve konforunun arttırılması için başlatılan çalışmalar yağmura takıldı. Önceki gün yağan yağmur sonrası, bu noktadan geçen araçlar adeta çamur ve su içerisinde yüzdü. Yol çalışmalarının hala son bulmamasına sitem eden vatandaşlar ve üniversite öğrencileri, yolun en kısa zamanda tamamlanmasını istedi. BÜYÜKŞEHİR AÇIKLAMA YAPTI Vatandaşların ve üniversite öğrencilerinin yolun en kısa zamanda tamamlanmasını istemesinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nden şu açıklamalara yer verildi; “Dolgusu, istinat duvarları için belli bir süreç gerekiyor. Yolun sağlıklı olması için dolguların oturması gerekiyor. Gecikmeler bundan kaynaklı ancak tamamlanan çalışmaların ardından bu yol çok güzel olacak. Hava şartları uygun olduğu anda 15-20 gün içerisinde yol tamamlanacak; hem Yuntdağı’na girişte güzel bir prestij yolu olacak hem de üniversitemize girişi çok kolaylaştıracak.”  YOL DEĞİL PRESTİJ CADDESİ Daha önceleri tek şeritli olan bu yola, ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir köprü yapıldı. Ardından, yolda istinat duvarları, dolgular ve yol genişletme çalışması yapıldı. Şu anda da kaldırım ve banket çalışması yapılıyor. Aydınlatmasıyla, kaldırımıyla, köprüsüyle, duble yoluyla bir prestij caddesi haline dönüştürülmesi planlanan yolu, tamamlanmasının ardından yaklaşık 20 bin nüfus kullanacak. Kaldırım çalışmasının tamamlanması sonrasında burada sıcak asfalt çalışması yapılacak ve ardından yol hizmete açılacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Yerleşkesi’ne (Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi) giden yolda geçtiğimiz aylarda başlayan çalışmalar, yağan yağmurla birlikte çileye dönüştü.
HABER
CANER KILIÇ


PRESTİJ YOLUNA YAĞMUR ENGELİ
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Yerleşkesi’ne giden yolun güvenliğinin ve konforunun arttırılması için başlatılan çalışmalar yağmura takıldı. Önceki gün yağan yağmur sonrası, bu noktadan geçen araçlar adeta çamur ve su içerisinde yüzdü. Yol çalışmalarının hala son bulmamasına sitem eden vatandaşlar ve üniversite öğrencileri, yolun en kısa zamanda tamamlanmasını istedi.

BÜYÜKŞEHİR AÇIKLAMA YAPTI
Vatandaşların ve üniversite öğrencilerinin yolun en kısa zamanda tamamlanmasını istemesinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nden şu açıklamalara yer verildi; “Dolgusu, istinat duvarları için belli bir süreç gerekiyor. Yolun sağlıklı olması için dolguların oturması gerekiyor. Gecikmeler bundan kaynaklı ancak tamamlanan çalışmaların ardından bu yol çok güzel olacak. Hava şartları uygun olduğu anda 15-20 gün içerisinde yol tamamlanacak; hem Yuntdağı’na girişte güzel bir prestij yolu olacak hem de üniversitemize girişi çok kolaylaştıracak.” 

YOL DEĞİL PRESTİJ CADDESİ
Daha önceleri tek şeritli olan bu yola, ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir köprü yapıldı. Ardından, yolda istinat duvarları, dolgular ve yol genişletme çalışması yapıldı. Şu anda da kaldırım ve banket çalışması yapılıyor. Aydınlatmasıyla, kaldırımıyla, köprüsüyle, duble yoluyla bir prestij caddesi haline dönüştürülmesi planlanan yolu, tamamlanmasının ardından yaklaşık 20 bin nüfus kullanacak. Kaldırım çalışmasının tamamlanması sonrasında burada sıcak asfalt çalışması yapılacak ve ardından yol hizmete açılacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.