MANİSA'DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2019 - 15:57, Güncelleme: 30.08.2019 - 15:57
 

MANİSA'DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU

Manisa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Törende bir asker baygınlık geçirdi.
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Şehzadeler ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Milli Egemenlik ve Atatürk Anıtı’na Manisa Valiliği ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına çelenk konuldu. Ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının da okunduğu törende Manisa 1’inci Komando Eğitim Tugay Komutanlığı'ndan Üsteğmen Bayram Korkmaz günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Tören Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi halk oyunu ekibinin gösterisiyle devam etti. Meydandaki törenin sona ermesinin ardından Manisa Valisi Ahmet Deniz, makamda tebrikleri kabul etti. TÖRENDE BİR ASKER BAYILDI Öte yandan törende günün anlam ve önemi üzerine yapılan konuşma sırasında tören mangasındaki bir asker yere düşerek bayıldı. Yanındaki arkadaşlarının haber vermesi üzerine bayılan askere tören alanındaki sağlık görevleri ilk müdahaleyi yaptı. Asker daha sonra ambulansla hastaneye
Manisa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Törende bir asker baygınlık geçirdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Şehzadeler ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Milli Egemenlik ve Atatürk Anıtı’na Manisa Valiliği ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına çelenk konuldu. Ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının da okunduğu törende Manisa 1’inci Komando Eğitim Tugay Komutanlığı'ndan Üsteğmen Bayram Korkmaz günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Tören Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi halk oyunu ekibinin gösterisiyle devam etti. Meydandaki törenin sona ermesinin ardından Manisa Valisi Ahmet Deniz, makamda tebrikleri kabul etti.


TÖRENDE BİR ASKER BAYILDI

Öte yandan törende günün anlam ve önemi üzerine yapılan konuşma sırasında tören mangasındaki bir asker yere düşerek bayıldı. Yanındaki arkadaşlarının haber vermesi üzerine bayılan askere tören alanındaki sağlık görevleri ilk müdahaleyi yaptı. Asker daha sonra ambulansla hastaneye
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.