MANİSA'DA 500 KİŞİ İŞE ALINACAK 

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2018 - 11:32, Güncelleme: 14.12.2018 - 11:32
 

MANİSA'DA 500 KİŞİ İŞE ALINACAK 

İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Manisa'da 500 kişinin 6 ay süreyle kamu kurum ve kuruluşlarında işbaşı yapacağı öğrenildi.  
 Manisa'da 500 kişinin İŞKUR TYP kapsamında 6 aylığına ildeki çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında işe yerleştirileceği ve başvuruların 18 Aralık Salı Günü sona ereceği bildirildi.   İŞKUR Manisa İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "İlimizdeki çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında 6 ay süreyle istihdam edilmek üzere 500 kişilik TYP kontenjanı tahsis edilmiştir. Müracaatlar 14 Aralık Cuma (Bugün) itibariyle başlamış olup 18 Aralık Salı günü sona erecektir. Başvurular; İŞKUR İl Müdürlüğüne, ilçelerde ise Hizmet Merkezlerine şahsen yapılacağı gibi, www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden de yapılabilir." ifadelerine yer verildi.                                           
İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Manisa'da 500 kişinin 6 ay süreyle kamu kurum ve kuruluşlarında işbaşı yapacağı öğrenildi.  
 Manisa'da 500 kişinin İŞKUR TYP kapsamında 6 aylığına ildeki çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında işe yerleştirileceği ve başvuruların 18 Aralık Salı Günü sona ereceği bildirildi.
  İŞKUR Manisa İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "İlimizdeki çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında 6 ay süreyle istihdam edilmek üzere 500 kişilik TYP kontenjanı tahsis edilmiştir. Müracaatlar 14 Aralık Cuma (Bugün) itibariyle başlamış olup 18 Aralık Salı günü sona erecektir. Başvurular; İŞKUR İl Müdürlüğüne, ilçelerde ise Hizmet Merkezlerine şahsen yapılacağı gibi, www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden de yapılabilir." ifadelerine yer verildi.
                                        
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.