MANİSA'DA BANKADA VEZNE ÜSTÜNDE EYLEM!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2016 - 11:02, Güncelleme: 16.12.2016 - 11:02
 

MANİSA'DA BANKADA VEZNE ÜSTÜNDE EYLEM!

Manisa'da bir kadın müşterisi olduğu bankada işlerini halledemeyince hesap işlemlerinin yapıldığı vezne masasının üstüne çıkarak 'O müdür buraya gelecek' dedi. 
Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde bulunan bir bankada kredi işlemlerinde sıkıntı çıkan bayan çareyi eylem yolunda buldu. İ.A. isimli 39 yaşındaki Manisalı kadın, bankadaki işleri aksayınca ve defalarca bankaya gelip gidince çileden çıktı. İ.A., yine bankaya geldi ve bu kez de yapmak istediği işlemden sonuç alamadı. Kadın, banka memurunun bulunduğu vezne masasının üstüne çıkarak oturma eylemine başladı. Kimseyi yanına yaklaştırmayan İ.A., "banka müdürü buraya gelecek, benim işlemimi halledecek bende öyle inerim buradan" dedi. İ.A.'yı ikna etmeye çalışan banka görevlileri, özel güvenlik ve vatandaşlar çare bulamayınca olay yerine polis çağırıldı. Bu sırada banka müdürü de kadının yanına gelerek kendisine yardımcı olacağını belirtti. Kadın, polisin ve müdürün çağrılarını dinledi ve vezne masasının üstünden indi.   
Manisa'da bir kadın müşterisi olduğu bankada işlerini halledemeyince hesap işlemlerinin yapıldığı vezne masasının üstüne çıkarak 'O müdür buraya gelecek' dedi. 

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde bulunan bir bankada kredi işlemlerinde sıkıntı çıkan bayan çareyi eylem yolunda buldu. İ.A. isimli 39 yaşındaki Manisalı kadın, bankadaki işleri aksayınca ve defalarca bankaya gelip gidince çileden çıktı. İ.A., yine bankaya geldi ve bu kez de yapmak istediği işlemden sonuç alamadı. Kadın, banka memurunun bulunduğu vezne masasının üstüne çıkarak oturma eylemine başladı. Kimseyi yanına yaklaştırmayan İ.A., "banka müdürü buraya gelecek, benim işlemimi halledecek bende öyle inerim buradan" dedi.

İ.A.'yı ikna etmeye çalışan banka görevlileri, özel güvenlik ve vatandaşlar çare bulamayınca olay yerine polis çağırıldı. Bu sırada banka müdürü de kadının yanına gelerek kendisine yardımcı olacağını belirtti. Kadın, polisin ve müdürün çağrılarını dinledi ve vezne masasının üstünden indi. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.