MANİSA'DA HEDEF ANADOLU LİSESİ AÇILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2019 - 16:43, Güncelleme: 05.09.2019 - 16:43
 

MANİSA'DA HEDEF ANADOLU LİSESİ AÇILDI

Manisa’da 29 yıldır eğitim ve öğretim alanında aktif bir şekilde faaliyet gösteren Hedef Eğitim Kurumları’nın, yeni okulu Hedef Anadolu Lisesi açıldı.
1991 yılında Manisa’nın Salihli ilçesinde kurulan Hedef Eğitim Kurumları’nın 75. Yıl Mahallesi 5325 Sokak üzerinde bulunan Hedef Anadolu Lisesi’nin açılışı protokol ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre ve Şehzadeler meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, Manisaspor Başkanvekili Altan Çakıcı ve bazı STK temsilcileri, vatandaşlar katıldı. Açılışa gelemeyen Manisa milletvekilleri Özgür Özel ve Murat Baybatur’un ‘hayırlı olsun’ mesajı içeren telgrafları okundu. “HEDEF, MANİSA’DA EĞİTİMDE MARKADIR” Hedef Anadolu Lisesi açılışında konuşan Hedef Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Semih Balaban: “Hedef Eğitim Kurumları’nın felsefesi önce insan, önce eğitim felsefedir. Çağdaş, laik, demokratik ve bilimsel eğitim anlayışıyla herkesi kucaklayan, herkese eşit ilgi ve alaka gösteren bir kurumdur. Manisa’da 29 yıldır hizmet vermekteyiz. Hedef Eğitim Kurumları 29 yıllık tecrübesiyle haklı bir şekilde Manisa’da eğitimde markadır. Temel liselerin kapanmasıyla kurumumuzun Temel Lisesi’nin Anadolu Lisesi’ne dönüşme sürecinde yardımlarını esirgemeyen belediyelerimize ve kooperatifimize teşekkür ederim. Konuşmanın ardından Hedef Anadolu Lisesi binasının önünde kurdele kesildi. Lise binasını gezen topluluğu Eğitim Koordinatörü Semih Balaban lise hakkında bilgilendirdi.-Özlem ŞAHİN    
Manisa’da 29 yıldır eğitim ve öğretim alanında aktif bir şekilde faaliyet gösteren Hedef Eğitim Kurumları’nın, yeni okulu Hedef Anadolu Lisesi açıldı.

1991 yılında Manisa’nın Salihli ilçesinde kurulan Hedef Eğitim Kurumları’nın 75. Yıl Mahallesi 5325 Sokak üzerinde bulunan Hedef Anadolu Lisesi’nin açılışı protokol ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre ve Şehzadeler meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, Manisaspor Başkanvekili Altan Çakıcı ve bazı STK temsilcileri, vatandaşlar katıldı. Açılışa gelemeyen Manisa milletvekilleri Özgür Özel ve Murat Baybatur’un ‘hayırlı olsun’ mesajı içeren telgrafları okundu.
“HEDEF, MANİSA’DA EĞİTİMDE MARKADIR”
Hedef Anadolu Lisesi açılışında konuşan Hedef Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Semih Balaban: “Hedef Eğitim Kurumları’nın felsefesi önce insan, önce eğitim felsefedir. Çağdaş, laik, demokratik ve bilimsel eğitim anlayışıyla herkesi kucaklayan, herkese eşit ilgi ve alaka gösteren bir kurumdur. Manisa’da 29 yıldır hizmet vermekteyiz. Hedef Eğitim Kurumları 29 yıllık tecrübesiyle haklı bir şekilde Manisa’da eğitimde markadır. Temel liselerin kapanmasıyla kurumumuzun Temel Lisesi’nin Anadolu Lisesi’ne dönüşme sürecinde yardımlarını esirgemeyen belediyelerimize ve kooperatifimize teşekkür ederim.
Konuşmanın ardından Hedef Anadolu Lisesi binasının önünde kurdele kesildi. Lise binasını gezen topluluğu Eğitim Koordinatörü Semih Balaban lise hakkında bilgilendirdi.-Özlem ŞAHİN
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.