MANİSA'DA İŞ DÜNYASININ YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2018 - 14:07, Güncelleme: 13.04.2018 - 14:07
 

MANİSA'DA İŞ DÜNYASININ YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası seçim sonuçları belli oldu. Seçimi kazanan Mehmet Yılmaz oldu.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi seçimlerinin ardından bugün 65 kişiden oluşan meclis üyeleri, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegelerini seçmek için sandık başına gitti. .Seçimlerde Mehmet Yılmaz ile İdris Şendil’in listeleri yarıştı. Adnan Erbil ise aday olmadı.  Ayberk Aloğlu bir gün önce adaylıktan çekildiğini açıklamıştı.   İki aday yoğun bir şekilde çalışmalarına son ana kadar devam etti.  Yapılan seçimler sonucunda aldığı 40 oyla  Mehmet Yılmaz Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni başkanı seçildi. İdris Şendil listesi ise 25 oy aldı.   
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası seçim sonuçları belli oldu. Seçimi kazanan Mehmet Yılmaz oldu.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi seçimlerinin ardından bugün 65 kişiden oluşan meclis üyeleri, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegelerini seçmek için sandık başına gitti.
.Seçimlerde Mehmet Yılmaz ile İdris Şendil’in listeleri yarıştı. Adnan Erbil ise aday olmadı.  Ayberk Aloğlu bir gün önce adaylıktan çekildiğini açıklamıştı.   İki aday yoğun bir şekilde çalışmalarına son ana kadar devam etti.  Yapılan seçimler sonucunda aldığı 40 oyla  Mehmet Yılmaz Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni başkanı seçildi. İdris Şendil listesi ise 25 oy aldı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.