Manisa'da jeotermal ve doğal mineralli su kaynakları ihale edilecektir

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2021 - 11:55, Güncelleme: 22.09.2021 - 11:55
 

Manisa'da jeotermal ve doğal mineralli su kaynakları ihale edilecektir

5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu hükümlerine göre jeotermal kaynak  arama ve işletme ruhsatı verilen; ancak ruhsat sahiplerince terk edilmiş olan, aşağıda yeri, pafta ve koordinatı, KDV hariç muhammen bedeli ve geçici teminat bedeli tutarı belirtilen 7 ( Yedi ) adet saha 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununun 10’uncu maddesinin birinci fıkrası (c) bendi uyarınca 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’inci maddesi gereğince açık teklif usulüyle ihaleye çıkarılacaktır. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 07/10/2021 günü saat 10:00'da Şehzadeler Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda ( 1.Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 Şehzadeler/MANİSA) 'da gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu hükümlerine göre jeotermal kaynak  arama ve işletme ruhsatı verilen; ancak ruhsat sahiplerince terk edilmiş olan, aşağıda yeri, pafta ve koordinatı, KDV hariç muhammen bedeli ve geçici teminat bedeli tutarı belirtilen 7 ( Yedi ) adet saha 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununun 10’uncu maddesinin birinci fıkrası (c) bendi uyarınca 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’inci maddesi gereğince açık teklif usulüyle ihaleye çıkarılacaktır.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 07/10/2021 günü saat 10:00'da Şehzadeler Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda ( 1.Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 Şehzadeler/MANİSA) 'da gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.