MANİSA'DA ŞEHİRİÇİ TAŞIMACILIĞA SINIRLAMA GELDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2020 - 15:04, Güncelleme: 28.03.2020 - 15:04
 

MANİSA'DA ŞEHİRİÇİ TAŞIMACILIĞA SINIRLAMA GELDİ

Manisa'da Büyükşehir Belediye sınırları içerisinde yürütülen toplu taşıma hizmetleri yeniden düzenlendi.
UKOME'NİN ALDIĞI KARAR ŞÖYLE: "Koronavirüs salgınından vatandaşlarımızın korunması, salgının ilimizde yayılımının engellenmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye sınırları içerisinde, il, ilçe ve ilçeler arası ve mahallede toplu taşıma hizmetlerinin süreç sonuna kadar 07. 30 ile 09. 00 ve 16.30 ile 18.00 saatleri arasında yürütülmesine, bu saatler dışında toplu taşıma hizmeti verilmemesine, yolculuk talebi olmayan mahallelere sadece haftanın bir günü (Halk pazarının olduğu günler) hizmet verilmesine, toplu taşıma araçlarında koltuk sayısının en fazla yarısı kadar yolcu alınmasına ve oturma düzenini her koltukta bir yolcu olacak şekilde yapılmasına, ayakta kesinlikle yolcu alınmamasına, ticari taksilerin ise şoförü dışında en fazla 2 kişi yolcu alacak şekilde hizmet vermelerine oybirliği ile karar verildi."
Manisa'da Büyükşehir Belediye sınırları içerisinde yürütülen toplu taşıma hizmetleri yeniden düzenlendi.
UKOME'NİN ALDIĞI KARAR ŞÖYLE:
"Koronavirüs salgınından vatandaşlarımızın korunması, salgının ilimizde yayılımının engellenmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye sınırları içerisinde, il, ilçe ve ilçeler arası ve mahallede toplu taşıma hizmetlerinin süreç sonuna kadar 07. 30 ile 09. 00 ve 16.30 ile 18.00 saatleri arasında yürütülmesine, bu saatler dışında toplu taşıma hizmeti verilmemesine, yolculuk talebi olmayan mahallelere sadece haftanın bir günü (Halk pazarının olduğu günler) hizmet verilmesine, toplu taşıma araçlarında koltuk sayısının en fazla yarısı kadar yolcu alınmasına ve oturma düzenini her koltukta bir yolcu olacak şekilde yapılmasına, ayakta kesinlikle yolcu alınmamasına, ticari taksilerin ise şoförü dışında en fazla 2 kişi yolcu alacak şekilde hizmet vermelerine oybirliği ile karar verildi."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.